G.C. 1222
   
   
   
   
Portfolio
 
TANZ└NIA, UN LUXE DE VIATGE
 


Dues sortides especials per a gaudir d'un safari a Tanzània, amb serveis de luxe i preus per a tothom...Un safari a Tanzània sempre resulta una proposta suggerent i interessant, però si aquesta proposta, a més, ens ofereix allotjar-nos en exclusius "tented camps", que ens permetran, gràcies a la seva privilegiada ubicació,contactar amb la natura africana d'una manera directa i diferent i, també conéixer la reserva de Synya, que, fora de les propostes més habituals de Tanzània, ens permetrà conéixer la autèntica vida quotidiana dels Masai, alhora que se'ns presentarà la oportunitat única de poder fer inoblidables safaris a peu. Tots aquests provilegis, ara, es poden gaudir amb uns preus a l'abast de tothom, en dues sortides especials:

 

05 DE SETEMBRE I 10 D'OCTUBRE DE 2011

 

PREU FINAL PER PERSONA AMB TAXES D'AEROPORT INCLOSES: 3.375€

 

Viatjant amb KLM en classe de reserva "T", règim de pensió completa durant tot el safari, transport terrestre amb vehicle 4x4, serveis exclusius amb guia parlant castellà i assegurança de viatge.

 

NAIROBI: Allotjament  en el MAYFAIR HOTEL

 

SYNYA: Allotjament en el lodge "Kambi Ya Tembo".  Synya és un lloc veritablement especial. Projecte assessorat per l'African Wild Life Foundation, del qual treuen profit tant els Masai locals, la fauna salvatge i els turistes, ja que al tenir molt limitat el número de visitants i vehicles, rep un molt baix impacte ambiental. El parc està situat en una terra de bellesa incomparable, davant mateix del mític cim del Kilimanjaro.  El contacte amb els masai, molt més directe que en altres llocs d'Àfrica, permet contactar de forma real amb la seva forma de vida. D'altra banda la seva riquesa faunística és sorprenent; cal destacar el grans mascles d'elefant de més de 50 anys, avui en dia gens fàcil de veure en altres llocs. A més es pot visitar el parc en cotxe descobert i també en safaris a peu escortats, una altra de les particularitats de Synya.

 

TARANGIRE: Allotjament en el Maramboi Tented Camp. Targangire té una extensió de 2600 km.quadrats de planures cobertes d'herba; pren el nom del riu que el travessa i, que constitueix l'única provisió permanent d'aigua a la regió durant l'estació seca. Nyus, zebres, búfals, elefants, girafes...són els habitants habituals de la zona, malgrat tot, el que acostuma a cridar més l'atenció del visitant són els majestuosos baobabs.

 

N'GORONGORO: Allotjament en el N'Gorongoro Farm House. Cap altra àrea natural ens ofereix un espectacle tan grandiós com el cràter del N'Gorongoro, gegantina caldera volcànica de 600 meters de profunditat i 20 km. de diàmetre, que conté la major concentració permanent de fauna africana, és a dir, en un espai relativament petit, tenim una representació gairebé completa de la fauna africana. Des de la vora del cràter, a 2300 metres d'altura, el panorama és inigualable: l'inmens diàmetre de la caldera, les parets cobertes d'un espés bosc de muntanya que cada matí desperta cobert de boira...al fons del cràter corrents d'aigua dolça permanent i, el llac alcalí, paradís per els flamencs. El cràter s'inscriu en àrea més extensa de 8000 km. quadrats, ubicada entre els llacs Manyara, Natron, Eiasi i limitada a l'oest pel P.N. del Serengeti, Aquesta àrea està habitada per uns 10000 pastors masai que, compartyeixen territori amb els animals salvatges.

 

SERENGETI: Allotjament el el Masek Tented Camp. El Parc Nacional del Serengeti és un dels majors santuaris de fauna salvatge que queden al planeta i, el major parc nacional de Tanzània, el seu nom, en llengua local vol dir "planura sense fi". Està situal en un altiplà que va des del N'Gorongoro fins al llac Victòria i continua cap al nord fins a la reserva de Masai Mara. La principal característica d'aquest ecosistema gegantí és la gran concentració d'herbívors i els seus moviments migratoris. Cal destacar que al final de les pluges d'abril i maig, prop d'un mil.lió de nyus i zebres comencen una espectacular migració que els porta fins al llac Victòria cap a l'oest i fins a Masai Mara al nord; aquest exèrcit en moviment atrau tota mena de depredadors. L'accès al Serengeti des del N'Gorongoro ens porta per una successió de planures  d'herba fins arribar a la vall de Seronera, al bell mig del parc, solcada de cursos d'aigua i poblada d'acàcies, és l'hàbitat ideal per els lleons, lleopards i guepards. Cap al nord el paisatge és fa més ondulat i la planura oberta és substituida per un bosc esclarit, regne de girafes, impales i elefants; cap a l'oest, a la regió del llac Victòria s'estenen les planes de "cotó negre·", difícils de transitar en època de pluges. Cocodrils gegants, boscos i simis poblen el territori, a més d'innombrables espècies d'ocells: des de diminuts nectarínids fins a els enormes estruçós.

         
         
   
   
         
         
   
Informaciˇ legal · Condicions generals ·Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com