G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per └frica
 
TANZ└NIA
 

L'espectacle de la NaturaDIA 01 BARCELONA – ARUSHA
Sortida amb vol de línia regular amb la companyia KLM ,destinació a l'aeroport de Kilimanjaro. Vol via Ámsterdam. Arribada, recepció en l'aeroport i trasllat a l'hotel. (Ús de l'habitació no garantit abans de les 12.00 hrs.).
Allotjament : NEW ARUSHA HOTEL


DIA 02 ARUSHA - LLAC MANYARA O TARANGIRE
Esmorzar. Matí lliure a Arusha. Arusha és la porta d’entrada als safaris del nord de Tanzània,  ciutat acolorida i animada, gaudeix d’una situació previlegiada.
Opció 1 Sortida a les 12.00 hrs. cap al Llac Manyara i arribada a per dinar. A la tarda safari pel Parc Nacional del Llac Manyara. Sopar i allotjament: LAKE MANYARA SERENA LODGE
Opció 2 Sortida cap al Parc Nacional de Tarangire. Arribada a l'hora de dinar. A la tarda safari pel parc Nacional de Tarangire. Sopar i allotjament al TARANGIRE SOPA LODGE

DIA 03 LLAC MANYARA O TARANGIRE – SERENGETI
Esmorzar. Sortida cap el Parc Nacional de Serengeti, creuant l'àrea de conservació del Ngorongoro. Arribada i dinar en el lodge. A la tarda safari pel Serengeti. Sopar .
Allotjament : SERENGETI SOPA LODGE
Allotjament : SERENGETI SERENA LODGE

DIA 04 SERENGETI
Sortides de safari, una al matí i una altre a la tarda, pel parc. Pensió completa. El Serengeti és un dels Parcs Nacionals més emblemàtics de tot l’Àfrica. Els “big five” (lleó, lleopard, búfal, elefant i rinoceront) ens esperen, juntament amb infinitat d’antílops, nyus i zebres.
Allotjament : SERENGETI SOPA LODGE
Allotjament : SERENGETI SERENA LODGE

DIA 05 SERENGETI – CRÀTER DE NGORONGORO
Esmorzar. Sortida cap a l'Àrea de Conservació del Ngorongoro, visitant la Gorja de Ol Duvai, on es va descobrir la “Lucy”, una antiquíssima avantpassada nostre. Arribada i dinar en el lodge. Tarda lliure per descansar o gaudir d'activitats opcionals. Sopar.
Allotjament : NGORONGORO SOPA LODGE
Allotjament : NGORONGORO SERENA LODGE

DIA 06 CRÀTER DE NGORONGORO
Esmorzar. Avui farem una sortida de mig dia dins el cràter; cap altre àrea natural ens ofereix un espectacle tan impressionant al mig d’una fossa volcànica de 600 metres de profunditat. És la major concentració permanent de vida salvatge a l’Àfrica. La resta del dia es pot gaudir d'activitats opcionals a la zona (pagament directe). Dinar i sopar.
Allotjament : NGORONGORO SOPA LODGE
Allotjament : NGORONGORO SERENA LODGE

DIA 07 CRÀTER DE NGORONGORO – ARUSHA
Esmorzar. Sortida cap a Arusha. Arribada cap el migdia. Ús d'un hotel cèntric a Arusha. Dinar en un restaurant local. A l'hora prevista trasllat a l'aeroport de kilimanjaro per sortir amb vol de línia regular cap a Barcelona, via una ciutat europea. Nit de viatge.
 
DIA 08  BARCELONA
Arribada a Barcelona i fei del viatge.
 
SORTIDES ELS DIMARTS (OPCIÓ SOPA LODGES)
DEL 26 MAIG AL 30 DE JUNY +01 SETEMBRE AL 31 OCTUBRE, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE: Des de 3740€ 
DEL 01 AL 31 DE MARÇ + 01 NOVEMBRE AL 15 DESEMBRE, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE: Des de 3500€
DEL 01 ABRIL AL 25 MAIG, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE: Des de 3040€
DEL 01 JULIOL AL 31 AGOST, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE: Des de  3865€ 
 
 
SORTIDES ELS DILLUNS (OPCIÓ SERENA LODGES)
DEL 26 MAIG AL 30 DE JUNY +01 SETEMBRE AL 31 OCTUBRE, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE: Des de 4085€ 
DEL 01 AL 31 DE MARÇ + 01 NOVEMBRE AL 15 DESEMBRE, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE: Des de 3315€
DEL 01 ABRIL AL 25 MAIG, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE Des de 2960€
DEL 01 JULIOL AL 31 AGOST, PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE: Des de 4210€
 

 

EL PREU INCLOU:
Avió Barcelona/Kilimanjaro/Barcelona amb la companyia KLM, en classe de reserva “R”, en cas de no estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva s’haurà de consultar el suplement. Taxes d'aeroport.Trasllats aeroport/hotel i dins les ciutats amb minibús o autobús de fins a 22 places. 1 nit a Arusha en règim de dormir i esmorzar. Pensió completa en els dies de safari (begudes no incloses). 2 dinars a Arusha. Entrades als parcs. Transport amb vehicle 4x4 durant el safari (ús no exclussiu; finestra garantitzada). Visita a la Gorja d’Ol Duvai. Mig dia de safari amb vehicle 4x4 (ús no exclussiu) en el cràter del Ngorongoro. Xofer, guia, de parla espanyola. Si la sortida es composa de més de un vehicle, el guia s’anirà canviat de cotxe durant el safari (es comparteix un guia per cada tres vehicles). Aigua mineral durant els safaris. Flying doctorAssegurança de viatge
 
EL PREU NO INCLOU:
Propines, extres personals. Qualsevol servei no especificat en l’apartat el preu inclou.
 

NOTA: 

Aquests preus estan supeditats a possibles augments de preu dels costos dels serveis cotitzats i a possibles variacions del tipus de canvi euro/dòlar. Els preus estan supeditats a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. 

 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de l'UE i no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers al seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc

 

 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com