G.C. 1222
   
   
   
   
TRADICIONS I ILLES DEL JAPO.
 
Del 03 al 17 de Setembre

Viatge en grup reduït de màxim 14 persones i acompanyats d'un guia de parla castellana. Durant el viatge coneixerem alguns dels costums japonesos com l'assistència a un torneig de sumo 03 SETEMBRE. BARCELONA - DUBAI - OSAKA

Vol a Osaka, via Dubai Nit a bord 

 

04 SETEMBRE. OSAKA - KYOTO

Arribada Assistència a l'aeroport per personal de parla anglesa i trasllat a l'hotel a shuttle taxi. El guia està esperant a l'hotel. Nit. 

 

05 SETEMBRE. KYOTO

Esmorzar a l'Hotel. Avui visitem el Kinkakuji o pavelló daurat, únic per la seva construcció i preciós emmarcat en els seus jardins, gaudim de la seva bellesa i els seus jardins en un agradable passeig. La següent visita és el Ryoanji temple Zen (Rinzai) famós pel seu jardí sec, amb la seva especial composició i les seves múltiples interpretacions. Al mig dia arribem a la zona de Arashiyama famosa per la seva naturalesa, jardins i bosc de Bambús. Ja a la tarda, visitarem el castell-palau de Nijo, construït pels Tokugawa per mostrar la seva força i control sobre tot el Japó, pel que no van escatimar recursos en sobredimensionar l'arquitectura de palaus i triar els millors artesans del moment. Ja en el centre de Kyoto, coneixerem el mercat central de Nishikichiba, on vam començar a conèixer els productes que podem provar durant el viatge.

Transport amb autobús privat

 

06 SETEMBRE. KYOTO - NARA - KYOTO

Esmorzar. Inici de les visites pel Fushimi Inari protector de les collites i guardià del graner, en ell trobem milers de portes en forma de donació per demanar la seva benevolència en repartiment de riqueses. Continuació a Nara, capital de Japó abans que Kyoto i en la qual trobem impressionants temples i santuaris, com el Todajii amb la seva gran buda de bronze i el santuari de Kasugataisha (protector del Japó).

Transport amb tren. 

 

07 SETEMBRE. KYOTO - HIROSHIMA - MIYAJIMA

Esmorzar. Avui deixem les maletes grans a l'hotel i preparem bossa per a tres nits. Avui ens desplaçarem en tren bala fins Hiroshima on visitarem el Gembaku Dome i el parc i museu de la pau. Des d'aquí, arribarem a l'illa de Miyajima, on visitarem el seu poble i el santuari d'Itsukushima (Patrimoni de la Humanitat) i gaudirem dels fabulosos racons de la illa sagrada dins el parc nacional de la mar interior. Avui dormirem en un ryokan on gaudirem de les aigües termals i d'un sopar basada en especialitats locals.

Transports tren bala i ferri

 

08 SETEMBRE. MIYAJIMA - KURASHIKI - OKAYAMA

Esmorzar. Sortida amb tren al poble de Kurashiki, població molt agradable amb un canal i edificacions tradicionals de color blanc i que va ser un lloc de comerç molt important en l'època Edo conservant l'ambient d'aquesta època i comerciant amb sake, ceràmica i tèxtils. Visita de la casa dels Ohashi, antiga família samurai. A la tarda, sortida a Okayama.

Transport amb tren

 

09 SETEMBRE. OKAYAMA - NAOSHIMA - OKAYAMA

Esmorzar. Visita de l'illa de Naoshima al mar interior del Japó. Sortida amb tren fins a Takamatsu on agafarem un ferri fins a l'illa que visitarem amb autobús. En el recorregut podrem gaudir dels projectes artístics integrats en el paisatge o en els edificis antics conservant l'atmosfera tranquil·la dels pobles de pescadors. Retorn embarquem l'autobús i continuem a Okayama.

Transport bus privat i ferri                      

 

10 SETEMBRE. OKAYAM - KORAKUEN - KYOTO

Esmorzar. Sortida amb tren ens dirigim fins a un dels millors jardins de Japó el Konrakuen. Continuació a Kyoto on visitarem el Sanjusangendo o pavelló dels 33 ja que és el nombre que es repeteix en el temple en nombroses ocasions. En ell, trobem 1001 talles d'entre el segle XII i XIII i és el temple protector de la ciutat. També visitarem el Kiyomizudera o temple de les aigües pures amb la seva històrica terrassa amb vista sobre la ciutat i els seus increïbles construccions. Retorn a l'hotel.

Transport amb tren

 

11 SETEMBRE. KYOTO - KANAZAWA

Esmorzar. Les maletes de envien a Tòquio i es prepara una bossa per a una nit. Prendrem el tren exprés fins a arribar a Kanazawa on començarem les visites per la zona de cases de te de Higaschicha i algunes botigues d'artesania on podrem observar els treballs realitzats en pa d'or i visitant un dels tallers. Visitarem una autèntica casa de te per dins, podent observar com són i on treballen les geishes. I recorrerem el barri samurai de la ciutat

Transport tren i públics

 

12 SETEMBRE. KANAZAWA - KENROKUEN - TÒQUIO

Esmorzar. Al matí, visita de la llar d'Kenrokuen considerat el millor jardí japonès tradicional que segur que ens sorprendrà per les seves cures racons i ambients. Des Kanazawa i a través de la nova línia de tren bala de Hokuritsu, passant pel mar del Japó i els Alps, vam arribar a Tòquio. Ja a Tòquio, visitarem el santuari de Mejijingu, enmig del parc de Yoyogi. A la mateixa zona, ens trobarem amb Harajuku, lloc preferit de compres per a joves amb modes molt peculiars i divertides. Des d'aquí, vam arribar al barri de Shinjuku on pujarem al mirador del pis 45 de l'ajuntament de Tòquio

Transport tren bala i línies de tren de la ciutat

 

13 SETEMBRE. TÒQUIO - MONTE FUJI - TÒQUIO

Esmorzar. Avui anirem a la zona dels 5 llacs, visitant el museu Fuji i pujant amb autobús fins a la 5 estació a 2305 metres des d'on podrem contemplar i entendre la passió que senten pel Fujisan al Japó. Visita del poble de muntanya de Iyashi no Nemba dins de la zona. Retorn a Tòquio.

Transport en bus privat

 

14 SETEMBRE. TÒQUIO

Esmorzar a l'Hotel. Començarem les visites d'avui a Tòquio pel famós mercat de peix de Tsukiji amb les seves parades de fruits del mar i la seva zona de botigues especialitzades., Des d'aquí arribarem fins Asakusa barri popular tradicional de Tòquio amb interessants botigues artesanals i racons especials. Ja en el proper barri dels lluitadors de Sumo, Ryogoku, coneixerem el museu de la ciutat, Museu Edo on d'una manera molt divertida, entendrem la vida a la ciutat, i totes les seves transformacions. Després vam assistir al torneig de Sumo que se celebra al barri, coneixerem aquest mil·lenari esport, realment sorprenent i interessant de conèixer en viu. Ja a la tarda, anirem al barri de Shibuya amb el seu famós encreuament de vianants i milers de botigues i restaurants

Transport línies de tren de la ciutat

 

15 SETEMBRE. TÒQUIO

Esmorzar a Hotel. Avui al matí visitarem el barri de Ueno, amb el seu bulliciós mercat de Ameyoko, i els seus jardins. Des d'aquí vam arribar al barri de Ginza molt diferent a Ueno, ja que trobem el més selecte i exclusiu de la ciutat. D'aquesta zona passem al barri de l'electrònica, Akihabara, on els seus milers de botigues de components, informàtica, animació, vídeo jocs .... i els maids cafe. A la tarda en creuer tradicional molt popular entre els toquiotes, vam gaudir del sopar, mentre naveguem per la impressionant badia de Tòquio.

Trasnporte línies de tren de la ciutat

 

16 SETEMBRE. TÒQUIO - DUBAI

Esmorzar a l'Hotel, avui fins a la sortida del vol es disposa per fer visites a Tòquio, el guia està a disposició per recomanar rutes. Trasllat a l'aeroport. Vol de tornada. Nit a bord.

 

17 SETEMBRE. DUBAI - BARCELONA

Arribada i fi dels serveis

 

Grup màxim de 14 persones 

 

PREU PER PERSONA: 3.873 € + 390 € (taxes d'aeroport i carburant)

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 515 €

  

INCLOU: 

Vols Barcelona - Osaka i Tòquio - Barcelona en classe de reserva U i amb Emirates

Onze nits en hotel en categoria superior

Una nit en ryokan amb onsen

Esmorzars

Un sopar al ryokan

Transports públics o privat segons l'itinerari (excepte en el temps lliure)

Japan Rail Pass de 7 dies en classe turista

Entrades a les visites programades

Sopar al creuer tradicional a la badia de Tòquio

Entrades al torneig de sumo

Visita al taller del pa d'or a Kanazawa

Guia acompanyant de parla castellana durant tot el recorregut

Assegurança de viatge i de cancel·lació 

 

NO INCLOU:

Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com