G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Europa
 
TURISME FLUVIAL
 

La vostra família, un grup d'amics, la vostra parella... qualsevol companyia és bona i ideal per a decidir-vos per la plàcida aventura del turisme fluvial. Una experiència diferent, còmode i divertida. Us encantarà¡ 

TURISME FLUVIAL AL MIDI FRANCÈS 
 
Quan vingui la primavera, i deixem fred i mal temps enrera, començarà la temporada per navegar per l’interior de França. Potser molts ja ho sabeu, però de ben segur hi ha qui encara no sap que França està solcada per un entramat de canals navegables que permeten recórrer el meravellòs país veí d’una manera totalment diferent i amb gran comoditat: amb vaixell. I amb uns vaixells a l’abast de tothom: no requereixen cap tipus de permís, i qualsevol pot esdevenir capìtà de la seva propia nau. Aquests vaixells estan completament equipats i ofereixen tota mena de comoditats per a poder fer vida a bord gairebé com si estiguèssiu a casa: llum elèctrica, aigua calenta, cuina, refrigerador, còmodes llits, sales d’estar, cobertes per a pendre el sol, etc… també es poden llogar bicicletes i portar-les a bord per a poder fer delicioses excursions durant el vostre recorregut. Hi ha diferents models de vaixells, de petits per a parelles, o de més grans que poden transportar i allotjar fins a 10 o 12 persones. Aquest és un viatge en total llibertat, encara que se us facilita un mapa de rutes possibles, indicant la durada, els llocs destacats, les escluses que trobareu, etc… sou totalment lliures d’anar al vostre ritme i fer el vostre viatge a mida. Hi ha l’opció de agafar i tornar el vaixell en un mateix port, o fer viatges de sentit únic, en aquest cas hi ha servei de trasllat al lloc inicial per recuperar el vostre vehicle. El més habitual són rutes de 1 setmana, però també es poden llogar vaixells per a caps de setmana i també fer recorreguts més llargs, de fins a dues setmanes. Nosaltres us proposem tot seguit, sortides per la regió del Midi francès, aquesta zona representa el gran avantatge per nosaltres de la proximitat, ja que els ports d’embarcament es troben situats a poc més de 3 hores de Barcelona amb cotxe, però cal tenir en compte que tot el territori francès permet aquest tipus de turisme, regions com La Camarga, Alsàcia, Borgonya, Aquitània, Bretanya, Loire, Charente, Lot, i d’altres estan disponibles.
 
A la regió del Midi us proposem dos ports de sortida: Le Somail i Port Lauragais.
Le Somail és un punt de partida ideal per descobrir el Midi en unes vacances fluvials, al seu abast hi trobareu una gran riquesa patrimonial, entre d’altres meravelles, la inigualable ciutadella medieval de Carcassona, facil navegació amb poques escluses, possibilitat de pescar, passejos amb bici pels camins de sirga,  A Port Lauragais ens trobem a meitat de camí entre Toulouse i Carcassona, una magnífica situació per a fer les nostres rutes al igual que Le Somail, i ens trobem ben a prop de Castelnaudory, la capital de la famosa “cassoulet”. Una altra avantatge d'aquesta regió és la seva proximitat a la Mediterrània, el que ens dóna la possibilitat d'ampliar les vacances a la vora del mar.
 
PREUS:
Els preus són molt variables en funció de la setmana concreta i, és clar, del tipus de vaixell, dels que n'hi ha de moltes classes diferents. Així doncs, és convenient una consulta particularitzada per a cada necessitat. No obstant tot seguit veieu preus orientatius vàlids per dies d'aquesta propera primavera.
 
SEDAN PRIMO (fins a 4 persones): des de 780€
SEDAN 1000 (fins a 8 persones): des de 1160€
 
NOTA:
Les condicions de contractació sónn força rígides. Demaneu per l'assegurança de cancel·lació
 
NOTA:
Les flotes són àmplies en quant a diferents models de vaixell, i aquests varien la seva disponibilitat segons la regió i el punt  de partida. Si us plau, consulteu al respecte de la vostra personal necessitat.
 
DOCUMENTACIÓ:
 
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el  telèfon 91.379.89.00
SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc.
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com