G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
VIATGE A BALI I LOMBOK
 

La bellesa de Bali més les idíl-liques platges de Lombok, resultat, les vacances perfectes.DIA 01 BARCELONA-BALI:

Sortida de Barcelona amb destinació Denpasar amb vol de línia regular, via Singapur. Nit de viatge.

 

DIA 02 DENPASAR–UBUD:
Arribada a Denpasar capital de Bali i trasllat al poble d'Ubud, centre geogràfic de l'illa. Resta del dia lliure per descansar del viatge al nostre hotel, o bé per passejar pels carrers d'Ubud i visitar el seu mercat, temples i galeries d'art. Allotjament.
 
DIA 03 EXCURSIÓ BATUKARU–JATILUWIH:
Esmorzar a l'hotel. La nostra primera sortida serà a Pura Sada a Kapal, un important temple que data de la dinastia Majapahit, del segle XIV. Més tard ens aturarem per gaudir de les aigües termals de Yeh Panas abans de continuar el viatge al Temple de la Muntanya Batukaru. La nostra ruta continua per una de les zones productores d'arròs més importants de Bali, als voltants de Jatiluwih (significa: realment meravellós), un poble de muntanya amb una impressionant vista dels paisatges que formen les terrasses d'arròs durant tot el camí. El dinar inclòs es servirà a Pacung, un poble amb una bella vista dels arrossars i amb els volcans com a fons. Després tornada a l'hotel d'Ubud. Allotjament.
 
DIA 04  EXCURSIÓ KINTAMANI–BESAKIH:
Esmorzar a l'hotel. Sortirem d'Ubud cap al poblet de Sebatu, la carretera transita a través de magnífics camps d'arròs situats en terrasses esglaonades abans d'arribar a Sebatu, on visitarem el Temple de la Font Sagrada, lloc de purificació per als balinesos. Passarem per plantacions de cafè i tarongers abans d'arribar a Kintamani, un poble de muntanya situat a 1400 metres d'altura sobre el nivell del mar. Des d'aquest poble tindrem una vista espectacular del volcà encara actiu Batur (1717 metres) i el llac Batur. Després, visitarem Besakih el temple més important de Bali construït en el pendent de la Mont Agung (3142 mtrs), la muntanya més alta de l'illa. A continuació anirem a Klungkung, l'antiga capital (1740-1908) on veurem la Cort de Justícia (Kertagosa) i el Pavelló Flotant (Beli Kambang). Dinar inclòs. En el camí de tornada ens aturarem a Goa Gajah (la cova de l'elefant) el temple de l'interior de la cova és un dels més visitats i venerat de Bali. Allotjament. 
 
DIES 05/06 UBUD:
Dies lliures a Ubud en règim de dormir i esmorzar. Activitats opcionals: excursions guiades, danses, compres, gastronomia, excursions amb bici, ràfting etc.
Recomanacions per a Ubud:
Podeu llogar un taxi privat que us porti al Volcà i al Mont Batur, de tornada a Ubud fer una parada al Temple  de  Tampaksiring i al poble d'artesans de Tegallalang.
Anar al mercat d'Ubud al matí, podreu comprar artesania a bon preu. Regatejau els preus!
Un  sopar recomanat: Restaurant "Cafè dels Artistes", Carrer Bisma d'Ubud.
Temple de Sebatu, amb taxi a 20 minuts d'Ubud.
Taxi a la platja de Kuta Bali, veure la posta de sol i sopar al Restaurant Kudeta de la platja de Kuta - Legian.
Veure alguna cerimònia balinesa. (Pregunteu al guia)
 
DIA 07 UBUD–LOMBOK–(SENGGIGI)
Després d'esmorzar anirem fins al port per sortir amb "speed boat" cap a l' illa de Lombok. Arribada i trasllat amb cotxe fins a la platja de Senggigi. Tarda lliure. Allotjament.
 
DIES 08/09/10 LOMBOK (SENGGIGI):
Dies lliures en règim de dormir i esmorzar per gaudir de la platja. Activitats recomanades: snorkelling, diving, "dolce far niente"....
 
DIA 11 LOMBOK–SINGAPORE–BARCELONA:
Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport de Mataram per sortir amb vol, via Singapur, cap a Barcelona. Nit de viatge. Arribada a l'endemà.
 
HOTELS:
BALI: HOTEL SUARA AIR VILLA UBUD  4/5* (Suite Room)
LOMBOK: JEEVA KLUI 5* Garden Room. 
 
PREU PER PERSONA EN BASE HAB. DOBLE DES DE: 1950€ + TAXES (APROX. 412€)
SUPLEMENT PER PERSONA DEL 01 DE JULIOL AL 15 DE SETEMBRE + 22 DE DESEMBRE AL 15 DE GENER 2020 DES DE: 190 EUROS
 
NOTA: CONSULTEU ALLOTJAMENT EN ALTRES HOTELS.
 
SUPLEMENT PER PERSONA TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA (DEL 17 DE JULIOL AL 16 D'AGOST)DES DE: 150€ 
 

NOTA:

Els preus estan supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. Preus any 2019.

 
EL PREU INCLOU:
Vols intercontinentals en cabina turista amb la companyia Singapore Airlines en classe de reserva "Q", en cas de no estar aquesta classe disponible en el moment de fer la reserva, s'haurà de consultar el suplement. Trasllat amb "speed boat" entre Bali i Lombok.  Guia de parla española a Bali. Allotjament en els hotels esmentats en règim de dormir i esmorzar. Visites i excursions esmentades en l'itinerari. Entrades i donacions en les visites. Àpats especificats en l'itinerari. Assegurança de viatge.
 
EL PREU NO INCLOU:
Begudes en als àpats. Àpats no inclosos en l'itinerari. Propines. Qualsevol servei no especificat en l'apartat el preu inclou.               
 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, precisen de passaport amb una vigència mínima de 6 mesos. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc
 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com