G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
VIATGE A L'ÍNDIA DRŔVIDA
 

Terra on conviuen nombrosos pobles en entorns naturals de gran bellesa; captiva i sedueix amb el seu encís i misteri a tot aquell que la visita.DIA 01 BARCELONA - CHENNAI:

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular cap a Chennai, via punt de la península aràbiga o punt europeu. Nit de viatge.

 

DIA 02 CHENNAI:

Arribada i trasllat a l'hotel. Dia lliure. Allotjament.

 

DIA 03 CHENNAI:
Esmorzar a  l'hotel. Al matí visita de la ciutat, el seu Museu Nacional (divendres tancat), Fort de Sant Jordi, les platges de Marina, la Universitat de Chennai, la Casa del Senador i el Palau dels Nawabs de Camatic, la Catedral de Sant Tomé, on el Sant està enterrat. També visitarem el temple de Kapaleshswar dedicat a Shiva. Tarda lliure. Allotjament.
 
DIA 04 CHENNAI – MAHALIPURAM:
Esmorzar a l'hotel. Visita de dia complet dels temples de Mahabalipuram i Kanchipuram. Mahabalipuram és un poblat costaner amb boniques platges de 20 km., el monument més important és la Penitència d'Arjuna. Kanchipuram, "ciutat d'or", fou la capital de la dinastia hinduista i una de les seves set ciutats sagrades. Allotjament a Muttukadu.
 
DIA 05 MAHALIPURAM - PONDICHERRY POR TIERRA (141 KMS):
Esmorzar a l'hotel. Sortida per terra cap a Pondicherry. Arribada i acomodació a l'hotel. A la tarda visitarem Auroville, un oasi de pau i meditació.  Matri Mandir és un altre centre de meditació. També visitarem el museu de Pondicherry, que acull un tresor d'antiguïtats. Allotjament.
 
DIA 06 PONDICHERRY-CHIDAMBARAM-GANGAIKONDACHOLAPURAM-SWAMIMALAI-TANJORE (197KMS):
Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a Tanjore. En ruta visita de Chidambaram, Gangaikondacholapuram i Swamimalai. Chidambaram és un temple dedicat al déu Shiva com a Nataraja, una ballarina còsmica. La dansa representa les cinc activitats del déu: creació, preservació, destrucció, velació i benedicció. Gangaikondacholaparum fou la capital del regnat de Chola entre 1012 i 1044, hi ha un gran temple dedicat a Brihadiswara. Tanjore és la conca d'arròs de Tamil Naidu. Swamimalai és un centre de tractament aiurvèdic. Allotjament.
 
DIA 07 TANJORE TRICHY MADURAI (202 KMS):
Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a Trichy, població amb una història que es remunta fins a la dinastia Chola, és famosa per la seva fortalesa de roca amb 434 esglaons, esculpits a la pedra, que condueixen cap a la a la entrada. A la primera planta hi ha una impressionant i immensa sala, a la segona planta trobem una sala amb cent columnes, en el nivell següent hi ha el temple del déu Shiva i en el nivell superior, dedicat a Ganapati, gaudirem d'una magnífica vista del riu sagrat Kauveri. Continuació fins a Srirangam,  situada a 3 milles de distància. És una ciutat emmurallada amb un temple immens dedicat al  déu Vishnu. A la tarda assistirem a una licitació hinduista. Allotjament a Madurai.
 
DIA 08 MADURAI:
Esmorzar a l'hotel. Al matí visita de Meenaksi, temple dedicat a déu Shiva, amb els seus deu Gopurams (deu torres), després visitarem el Palau de Tirumalai Nayak. Tarde lliure. Allotjament.
 
DIA 09 MADURAI - PERIYAR (142 KMS):
Esmorzar a l'hotel. Trasllat per carretera cap al santuari de vida silvestre de Perivar i el Parc Natural de Thekkady, que està situat en un terreny de 777 kms. quadrats, on existeix la possibilitat de veure tigres, lleopards, elefants, cérvols, esquirols voladors, mangostes, bisons, i una gran varietats d'aus. A la tarda passejada amb barca pel llac Periyar. Allotjament.
 
DIA 10 PERIYAR - COCHIN (195 KMS):
Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a Cochin. Arribada i acomodació a l'hotel. A la tarda visita de Cochin, la comunitat dels primers jueus que van arribar el segle VI. a.d.c. La Sinagoga de Mattancherry, les xarxes de pesca xineses, el Palau Holandès construït pels portuguesos el 1510, l'església de Sant Francesc, la primera església catòlica de l'Índia, on es troba enterrat Vasco da Gamma, són atractius que ens presenta. Allotjament.
 
DIA 11 COCHIN:
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure (opcional: visitar els Backwaters, presenciar les danses de kathakali o fer-se uns massatges aiurvèdics). Allotjament.
 
DIA 12 COCHIN-COONOR PER CARRETERA/COONOR-OOTY AMB "TOY TRAIN":
Esmorzar fred a l'hotel. Sortida per carretera cap a Connor (264 km) en un viatge que ens ocupara unes 5 hores i mitja de viatge. A l'arribada enllaç amb el tren de "joguina" de Coonor, que ens conduirà tot travesssant uns paisatges encantadors de muntanya, fins a Ooty, població situada a 2286 metres d'altura, famosa pel seu clima saludable. Allà trobarem jardins fabulosos i precioses masies. El poble fou fundada peer John Sulllivan, el primer europeu que hi arribà i construí la seva casa. Els seus habitants s'enorgulleixen de la seva bellesa i lluiten per a conservar aquest món d'uns altres temps. Allotjament.
  
DIA 13 OOTY - MYSORE (158 KMS):
Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a Mysore; de camí visitarem Somnathpur, on veurem un magnífic temple construit en el segle XIII, en una confluència de rius; cal destacar els seus baixrelleus espectaculars. A la tarda arribada a Mysore, que fou capital dels wodeyars, que van regnar des del segle XIV. Excepte els 40 anys del regnat de Hyder Ali. La mitologia fa referència a Mahishahur, un rei dimoni, però la deessa Chamundeshwari destrueix aquest dimoni el dia de Dussehra, festival de la victòria del bé sobre el mal. Visita de la ciutat: el Palau de Mysore, símbol de poder dels wodeyars, sintetitza estil hinduista i musulmà, és famós pels treballs de mosaics que conté, la Catedral de Santa Filomena, que és d'estil gòtic. I a tretze kilometres dins la selva de Chamundi, es troba el toro Nandi i també el Temple de Chamundeswari. Allotjament.
 
DIA 14 MYSORE - BELUR i HALEBID - MYSORE:
Esmorzar a l'hotel. Excursió de tot el dia per visitar Belur i Halebid. Belur és famós per l'arquitectura de hoysala. Trigaren 103 anys per enllestir el temple que conté escultures treballadíssimes. Halebid és un centre d'art Hoysaleswara. Les façanes del temple contenen variades pintures de diferents animals. Allotjament.
 
DIA 15 MYSORE - BANGALORE-BARCELONA:
Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport de Bangalore per iniciar el viatge de tornada a Barcelona, via punt de la península aràbiga o europeu. 
 
HOTELS:
OPCIÓ A:
CHENNAI: HOTEL TAJ CONNEMORA 
MAHABALIPURAM: HOTEL RADISSON TEMPLE BAY RESORT
PONDICHERRY: HOTEL PROMENADE
TANJORE: HOTEL IDEAL RIVER VIEW
MADURAI: HOTEL HERITAGE
PERIYAR: HOTEL ELEPHANT COURT 
COCHIN: HOTEL CROWN PLAZA
OOTY: HOTEL SAVOY OOTY
MYSORE: RADISSON BLU
 
OPCIÓ B:
CHENNAI: HOTEL THE ACCORD METROPOLITAN
MAHABALIPURAM: HOTEL GRAND BAY RESORT
PONDICHERRY: HOTEL ACCORD PONDICHERRY
TANJORE: HOTEL SANGAM
MADURAI: HOTEL SANGAM
PERIYAR: HOTEL CARDAMOM COUNTY
COCHIN: HOTEL CASINO
OOTY: HOTEL GEM PARK
MYSORE: HOTEL WIND FLOWER
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE:
OPCIÓ "A" DES DE:
02 PERSONES: 2430€ + TAXES (APROX. 275€)
04 PERSONES: 2135€ + TAXES (APROX.275€)
SUPLEMENT MITJA PENSIÓ PER PERSONA: 270€
SUPLEMENT PENSIÓ COMPLETA PER PERSONA: 495€
 
OPCIÓ "B" DES DE:
02 PERSONES: 2160€ + TAXES(APROX. 275€)
04 PERSONES: 1900€ + TAXES (APROX.275€)
SUPLEMENT MITJA PENSIÓ PER PERSONA. 200€
SUPLEMENT PENSIÓ COMPETA PER PERSONA: 370€
 
SUPLEMENT TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:
DEL 28 DE JUNY AL 15 D'AGOST + DEL 18 AL 28 DE DESEMBRE 2019: 85€
 
SORTIDES:
Sortides diaries en base serveis privats.
 

NOTA:

Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. Preus any 2019.

 

EL PREU INCLOU:

Vols intercontinentals en cabina turista, amb la companyia Qatar Airways, en classe de reserva "S"; en cas de no estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva, s'haurà de consultar el suplement. Trasllats amb assistència aeroport/hotel/aeroport. Maleters. Programa de viatge, visites i excursions segons l'itinerari, amb vehicle amb aire condicionat i guia local de parla anglesa,(consulteu suplement per guia de parla espanyola). Allotjament en els hotels esmentats en règim de dormir i esmorzar. Taxes locals. Entrades als següents monuments: Government Museum, Fort Museum a Chennai; Shore Temples a Mahabalipuram; Periyar Sanctuary a Periyar; Tipu's Palace a Srirangam (Mysore). Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Visat d'entrada a l'Índia. Entrades als monuments no esmentades. Propines i despeses personals. Qualsevol serveis no especificat en l'apartat el preu inclou. 

 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, necessiten visat, que ha de tramitar-se almenys 2 setmanes abans de la sortida. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com