G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
VIATGE A XINA: GRANS CIUTATS I VIDA RURAL
 

Aquest viatge us permetrà a més de visitar llocs emblemàtics de la Xina, conèixer la província de Iunan, un secret xinès encara per descobrir al preu de l'Himàlaia.DIA 01  BARCELONA - PEQUÍN:

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular via punt europeu. Nit de viatge.

 

DIA 02  PEQUÍN:

Arribada a la capital xinesa i trasllat a l'hotel.. Allotjament.

 

DIA 03  PEQUÍN:

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem la plaça de Tiananmen, la més gran del món i la Ciutat Prohibida, antic palau imperial dels 24 emperadors de les dinastias Qing i Ming. Dinar. A la tarda visitarem el Temple del Cel, on els emperadors de les dinasties Ming i Qing veneraven el cel, i pregaven per a obtenir bones collites. En el seu parc podrem veure molts xinesos fent tot tipus d'exercicis, jugant o cantant espontàniament. Més tard farem un passeig pel mercat nocturn de Dong Hua Men, on es venen els menjars més estranys, com estrelles de mar, capolls de seda, escorpins, centpeus, etc...  Allotjament.

 

DIA 04 PEQUÍN:

Esmorzar a l'hotel. El dia d'avui el dedicarem a visitar al matí el Temple dels Lames, un temple d'estil tibetà. En el cinquè palau es veu una figura gegant de Maitreye, el buda del futur, que és la figura de sàndal més gran del món. Tot seguit sortirem per a fer la visita d'una de les més grans obres d'enginyeria de la història de la humanitat, la Gran Muralla. Visitarem el tram de Mutianyu, un dels trams més bonics i menys visitats pels turistes. De camí a la Gran Muralla farem una parada per visitar les instal·lacions olímpiques. Dinar. Desprès de dinar farem la visita a la Gran Muralla. Retorn a la ciutat y allotjament. 

 

DIA 05 PEQUÍN - XI'AN: 

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem el Palau d'Estiu, el jardi imperial més gran de l'època antiga. Dinar. Visita del famós Mercat de la Seda, on podrem posar a prova la nostra capacitat de mercadeig. Trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular cap a Xi'an. Arribada a Xi'an i trasllat a l'hotel. Xi'an capital d'onze nissagues d'emperadors, destaca per haver estat punt de partida de la famosa ruta de la seda, i per les seves fabuloses restes arqueològiques. Allotjament.

 

DIA 06 XIAN-KUNMING (1800 MTS)

Esmorzar a l'hotel. Al matí farem la visita del famós Exèrcit de Guerrers de Terracota, amb més de 7000 figures de guerrers i cavalls de mida real, que foren enterrades prop del autoproclamat primer emperador de la Xina de la dinastia Qin. Aquest tresor arqueològic fabulós fou descobert en l'any 1974, durant unes obres de millora d'abastiment d'aigua a la ciutat. Des de 1987 està considerat Patrimoni de la Humanitat i per si mateix ja justifica un viatge a la Xina. Dinar. A la tarda visitarem el barri musulmà, i desprès la Gran Mesquita, que mostra una fascinant barreja d'art àrab i xinès. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular cap a Kunming, capital de la província de Iunnan. Arribada i trasllat a l'hotel. Kunming és coneguda a la Xina com la "La ciutat de l'eterna primavera"; la combinació de la seva altura sobre el nivell del mar i la seva latitud subtropical, fa que la ciutat gaudexi d'un clima temperat tot l'any. Allotjament. 

 

 

 

DIA 07 KUNMING - DALI (1974 M):

 

Esmorzar a l'hotel. Al matí anirem amb vehicle privat cap a la població de Dali. Població situada en un escenari incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan, que tenen una altura mitjana de 4000 m, i el llac Erahi. Dali està principalment poblat per la minoria Bai, que s'instal.là a la vora del llac fa uns 3.000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que pertanyen a l'època de la dinastias Ming, en la seva major part, la ciutat, conserva l'arquitectura tradicional dels Bai. La ciutat és rica en història, durant molts segles fou la ciutat principal de Iunnan, capital del reialme de Nanzaho, regnat que durà 247 anys i que veié passar tretze reis, i d'un reialme musulmà en el segle XIV. Avui és una de les destinacions turístiques amb més importància en el sudest de la Xina. Arribada i visita de la part antiga. Allotjament.

 

DIA 08 DALI-ERHAI-XIZHOU-ZOUCHENG-LIJIANG (2500m):

Esmorzar a l'hotel. Pel matí sortida cap a Lijiang. De camí ens aturarem als pobles de Xizhou i Zhoucheng, situats a la vora del llac, on veurem la arquitectura de la minoria Bai, els seus mercats, i el modus vivendi dels seus habitants. Arribada a Lijiang i visita de la ciutat antiga. La ciutat antiga de Lijiang conserva la totalitat del seu casc antic intacte; format per petits carrerons empedrats, cases centenàries tradicionals i petits canals que recorren la ciutat, transportant una aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550 m), que amb el seu cim permanentment nevat, serveix de símbol a la minoria ètnica Naxi, els habitants de Lijiang. La minoria Naxi descendeix dels nòmades tibetans i són seguidors de la religió Dongba, religió xamànica-animista. Lijiang fou declarada el 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament.

 

DIA 09 LIJIANG (2500 M):

Esmorzar a l'hotel. Matí dedicat a visitar els rodals de Lijiang. Primer visitarem el parc de Heilongton, símbol de la minoria Naxi. Tot seguit circularem a través d'un preciós paisatge fins a les poblacions de Baisha, Yuhu i Shuhe, situades al peu de la Muntanya del Drac de Jade. Baisha fou l'antiga capital del reialme Naxi, coneguda per l'enorme valor artístic dels seus frescos. A Baisha també farem una curiosa visita al famós Dr. Hoo i la seva "Clínica d'herbes xineses de la Muntanya del Drac de Jade".  Retorn a Liang. Allotjament.

 

DIA 10 LIJIANG-GORJA DEL SALT DEL TIGRE - ZHONGDIAN (SHANGRI-LA):

Esmorzar a l'hotel. Continuació de la ruta per carretera fins a l'impressionant Gorja del Salt del Tigre. Aquí les aigues del Iangtze han creat una de les gorges més profundes del món; s'esten 15 quilòmetres, i en algun punt del seu recorregut les parets assoleixen els 3900 metres d'altura. A continuació sortida cap a Zhongdian (Shangri-la)

Arribada a Zhongdian, capital de la Prefectura Autònoma Tibetana de Degin. Aquesta població es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 meres d'altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l'inici del món tibetà, de fet Zhongdian és el nom xinès de la ciutat, els seus habitants, en gran part tibetans, l'anomenen Gyelthang. Coneguda també pel nom de Shangri-la, la terra on regnen la pau i la serenitat, gràcies a la novel.la de James Hilton "Lost Horizon". Els habitants d'aquesta regió pertanyen a la minoria Zang (tibetans), el seu estil de vida és propi dels altiplans tibetans, la seva religió és el budisme tàntric i es dediquen a l'agricultura i a la cura dels ramats de iacs. Allotjament. 

 

DIA 11 ZHONGDIAN (3200 M):

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem el monastir de Songzanglin fundat fa 300 anys, conegut també com el "Petit Potala". Aquest monastir tibetà és el més important del sudoest de la Xina i compta amb més de sis-cents monjos. És un meravellós exemple de l'harmonia de l'arquitectura tibetana amb el seu entorn. Per aquells que no hagin visitat el Tibet és una molt bona introducció a l'estil de vida del budisme tibetà. Resta del dia lliure per gaudir d'aquest lloc encisador. És aconsellable passejar pel poble tibetà proper al monastir. Possibilitat de visitar els bonics llacs Bita i Shudu, on podem fer caminades de fins a 3 hores (activitat opcional). Aquests són els llacs situats a més alçada en la provincia de Iunnan, a 3500 metres d'altura. Són famosos per les seves aigües cristal·lines i el seu paisatge fantàstic, encerclats  per muntanyes i densos boscos. Diu la llegenda que una deesa, sense voler, va deixar caure el seu mirall sobre la terra quan s'estava maquillant, el mirall es trencà i els bocins de cristall es convertiren en els llacs de l'altiplà, entre elles la peça més bonica, amb jade verd, es convertí en el llac Bita. Retorn a Zhongdian. Allotjament.

 

DIA 12 ZHONGDIAN-KUNMING-SHANGAI:

Esmorzar a l'hotel. Al matí , a primera hora, anirem cap a l'aeroport per a prendre un vol cap a Shangai, via Kunming. Shangai és una de les ciutats més famoses del món, coneguda sobre tot com a centre econòmic i financer de la Xina. Aquesta dinàmica ciutat poseeix una llarga història i tradició cultural, i tots els components d'una moderna ciutat contemporània. Arribada a Shangai i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 13 SHANGAI:

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem el Temple Longhua, el més antic de la ciutat i el millor exemple d'arquitectura budista. El temple té una història de més de 1000 anys. Continuarem visitant els Jardins Iuiuan situats a la part vella de la ciutat, on hi ha moltes botiguets i simpàtics carrerons; uns dels jardins més famosos de la Xina dissenyats durant la dinastia Ming. Dinar en un restaurant local, no turistic. Tot seguit farem un passeig pel Bund, a la vora del riu Huangpu. Acabarem a la zona coneguda com Xintiandi, que presenta un conjunt de carrers antics restaurats i actualment plena de comerços. Visita a un petit museu que ens mostra com era abans l'interior d'una de les edificacions. Allotjament.

 

DIA 14 - SHANGAI-BARCELONA:

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per marxar amb vol de línia regular cap a Barcelona, via punt europeu.

 

HOTELS:

PEQUÍN: Penta Hotel , 4* o similar. 

XIAN: Hotel Ramada Bell Tower, 4* o similar. 

KUNMING: Nanjiang Hotel, 4* o similar. 

DALI: Fairyland (boutique). (Hotel amb arquitectura tradicional de l'ètnia Bai).

LIJIANG: Zen Garden Hotel.(Hotel a l'estil d'una casa tradicional Naxi)

ZHONGDIAN: Songtsam. (Hotel amb encís estil tibetà)

SHANGAI: Court Yard Shangahi Puxi, 4* o similar. 

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:  

EN BASE 2 PERSONES: 4045€ + TAXES (APROX.348€)

EN BASE 4 PERSONES: 3430€ + TAXES (APROX.348€)

EN BASE 6 PERSONES: 3370€ + TAXES (APROX.348€)

EN BASE 8 PERSONES: 3205€ + TAXES (APROX.348€)

EN BASE 10 PERSONES: 3075€+ TAXES (APROX.348€)

 

SUPLEMENT DE TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:

DEL 26 DE JUNY AL 19 D'AGOST DE 2019: 100 EUROS 

 

NOTA:

Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditat a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. Preus any 2019.

 

EL PREU INCLOU:

Viatge intercontinental amb avió en cabina turista, amb la companyia British Airways en classe de reserva "S" , en cas de no estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva, s'haurà de consultar el suplement. Vols interns Pequín/Xian, Xian/Kunming, Zhongdian/Kunming/Shangai en cabina turista. Viatge en serveis privats. Allotjament en els hotels indicats en règim de dormir i esmorzar. Trasllats aeroport/hotel/aeroport i tot el transport terrestre amb cotxe privat amb aire condicionat. Guia de parla espanyola en tot el viatge. Totes les visites i entrades a monuments segons itinerari. Tren de levitació magnètica fins a l'aeroport de Shangai. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Tramitació del visat d'entrada a la Xina. Àpats no esmentats en l'itinerari. Despeses personals i propines. Qualsevol servei no especificat en l'apartat el preu inclou. 

 

DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, tramitaran el seu visat en l'ambaixada corresponent. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web
www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat
www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar la pàgina web del Ministeri d'Afers Estrangers:
http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda recomanem visitar el lloc web
www.xe.net/ucc

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com