G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
VIATGE A XINA: HORITZONS D'AIGUA
 

Aigua, paisatges i cultura fluiran davant vostre, enlluernadors, com un pensament de Confuci.DIA 01  BARCELONA - PEQUÍN:

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular de la companyia Air France o KLM. Nit de viatge.

 

DIA 02  PEQUÍN: 

Arribada  a Pequín i trasllat a l'hotel. Temps lliure per descansar. Depenent de l'hora d'arribada del nostre vol, podem fer les següents visites opcionals: Temple de Yonghegong, es tracta d'un dels més importants temples de lames fora del Tibet. Parc Beihai, un dels més elegants de Pequín, construït al voltant del llac Bei Hai (mar del nord). Entre els seus encants hi ha pavellons, jardins i una bella pagoda d'estil tibetà  Allotjament. 

 

DIA 03 PEQUÍN

Esmorzar a l'hotel. Començarem les nostres visites a la ciutat amb el Palau Imperial, més conegut com la "Ciutat Prohibida", impressionant conjunt d'antics palaus imperials de les dinasties Ming i Qing. Tot seguit veurem la plaça de Tiananmen, la més gran del món i centre de la vida política xinesa. La plaça està envoltada d'inmenses construccions d'estil soviètic, bells edificis imperials, i alguna icona del postmodernisme, com el discutit Gran Teatre Nacional, obra de l'arquitecte francès Paul Andreu. Dinar en un restaurant local. Després de dinar visitarem un altre dels monuments declarats Patrimoni de la Humanitat per l'UNESCO a Pequín: el Palau d'Estiu, situat a uns quinze quilòmetres del centre. A la nit assistirem a un espectacle d'acrobàcies, on gaudirem d'algun dels millors acròbates xinesos. Allotjament.

 

DIA 04 PEQUÍN:

Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia visitant una de les més grans obres d'enginyeria de la humanitat, i amb una història que abasta més de 2000 anys: la Gran Muralla. Dinar en un restaurant local. Retorn a la ciutat. Es faran parades per poder veure (sense entrar-hi) algunes de les instal·lacions més espectaculars dels Jocs Olímpics que van tenir lloc a Pequín, com el "Niu d'Ocell" i el "Cub de l'Aigua". Acabarem la visita al "Mercat de la Seda", paradís de les imitacions. A la nit sopar especial per degustar el famòs ànec lacat en un bon restaurant. Allotjament.  

 

DIA 05 PEQUÍN-XIAN: 

Esmorzar a l'hotel. Al matí, després de l'esmorzar, visita guiada al Temple del Cel, considerat pels experts com una de les obres màximes de l'arquitectura Ming. El Temple del Cel congrega a diari a centenars de pequinesos que es reuneixen als seus jardins per practicar tot tipus d'activitats lúdiques a l'aire lliure. Dinar en un restaurant local. A la tarda, trasllat a l'aeroport per agafar un vol amb destinació a Xian. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.  
 

DIA 06 XIAN:

Esmorzar a l'hotel. Al matí visita guiada al complex de Guerrers de Terracota de l'Emperador Qinshihuang, un dels descobriments arqueològics més importants de les darreres dècades. Dinar en un dels restaurants més coneguts de la ciutat. A la tarda visitarem l'antic barri musulmà i la Gran Mesquita, important lloc de culte de Xian. Acabarem amb una visita a la Gran pagoda. Allotjament.

 

DIA 07 XIAN - GUILIN:

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport per prendre un vol amb destinació Guilin. Dinar lliure o a bord depenent de l'horari del vol. (Depenent de l'època de l'any, el vol es realitza al matí o a la tarda.) Allotjament.  

 

DIA 08 GUILIN /CREUER PEL RIU LI:  

Després de l'esmorzar a l'hotel, sobre les 9:00 hores, abordarem un vaixell amb rumb a Yangshuo. Aquest serà un dels moments culminants del nostre recorregut. La zona paisatgística del riu Li ha estat font d'inspiració de poetes, pintors i escriptors al llarg dels segles. Arribada a Yangshuo als voltants del migdia. A la tarda les persones que així ho desitgin podran realitzar un passeig amb bicicleta pels voltants de Yangshuo. El recorregut es realitza per camins rurals de terra, entre arrossars i camps d'arbres fruiters, i dura unes dues hores aproximadament. Dinar a bord. Retorn a Guilin per carretera. Allotjament. 
 

DIA 09 GUILIN- SHANGHAI:

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Guilin per sortir amb avió destinació Shanghai. Dinar a bord. Arribada i trasllat a l'hotel. Tarda lliure. Allotjament.

 

DIA 10 SHANGHAI:

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem el vell Shangai, sens dubte un dels llocs més bonics de la ciutat, veurem entre d'altres llocs, els Jardins Yuyuan, construïts a imatge i semblança dels jardins imperials xinesos. Després continuarem fins al Temple del buda de Jade, situat a la zona nord-oest de la ciutat; aquest temple es construí per a albergar a dos legendaris budes de jade, pertanyents a una magnífica col·lecció de peces de jade portades a la Xina des de Birmània per un monjo xinès. Dinar en un restaurant local. A la tarda passejarem pel "Bund", veritable centre neuràlgic de la ciutat. Es tracta del passeig fluvial de Shangai, línia divisòria entre el Shangai colonial amb les sseves magnífiques construccions del segle XX i la zona financera, amb els seus gratacels de recent construcció, entre els que destaca el criticat "World Financial Center", l'edifici més alt del país. Allotjament.

  

DIA 11 SHANGHAI - BARCELONA:

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure a la ciutat fins l'hora del trasllat a l'aeroport de Shanghai, per prendre el vol de tornada la seva ciutat. (Depenent de l'hora de sortida del vol es pot fer una visita opcional el poblet de Zhujiajiao, envoltat de canals, al delta del riu Iangtzé; també és recomanable una passeig per la zona d'antiguitats de Tianzifang)

 

HOTELS:

PEQUIN: TRADERS UPPER EAST BY SHANGRI-LA

XIAN: GRAND NOBLE

GUILIN: LIJIANG WATERFALL

SHANGAI: NEW WORLD 

  

SORTIDES:

Garantides tots els dilluns, dimecres i diumenges de l'any.

 

PREU PER PERSONA EN BASE HAB. DOBLE: 2160 + TAXES (aprox.375€) 

 

NOTA:

Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat a 1 de Gener de 2017) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditat a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. 

 

EL PREU INCLOU:

Vols intercontinentals i domèstics  en cabina turista.  Allotjament en hotels de 4 i 5 estrelles en tot el recorregut, en règim de dormir i esmorzar.Guies locals de parla hispana a tot el recorregut. Entrades als llocs inclosos en l'itinerari. Trasllats dels aeroports a hotels i d'hotels a aeroports. Dinars i sopars especificats en l'itinerari. Assegurança de viatge.


NO INCLOU:

Propines als guies locals, xofers i portamaletes. Assegurança de cancel.lació. Tramitació de visat d'entrada a Xina. Tots els serveis no especificats en l'apartat el preu inclou. 

 

DOCUMENTACIÓ:
Als ciutadans membres de l'UE els hi cal visat d'entrada al país. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers a la seva pàgina web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació al telèfon 91.379.89.00

 

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat. www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44. 

 

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar la pàgina web www.xe.net/ucc 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com