G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
VIATGE AL BRASIL
 

Deixeu-vos captivar per les platges, les selves i les ciutats del gegant del tròpic.DIA 01 BARCELONA-RIO DE JANEIRO:

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular de la companyia TAP cap a Rio de Janeiro, via Lisboa. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 02 RIO DE JANEIRO:

Esmorzar a l'hotel. Tour de dia complet per la ciutat, visitant entre altres coses el Pao d'Açucar, el Corcovado, la Tijuca, Ipanema, etc... dinar en un rodicio inclòs. Allotjament.

 

DIA 03 RIO DE JANEIRO-MANAUS:

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure fins al'hora del trasllat a l'aeroport. Sortida cap a Manaus. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 04 CREUER AMAZON CLIPPER (AMAZÒNIA):

Esmorzar a l'hotel. Embarcament en el vaixell Amazon Clipper per iniciar l'aventura per l'Amazones. Navegació riu amunt cap el Riu Negre mentre degustem un snack; reunió a la sala de lleure per rebre informació sobre l'Amazònia, de manera que tinguem un bon inici de viatge, fent coneixença de la regió i aprenent els principis sobre preservació i ecologia. Desprès del sopar farem una exploració dels petits canals als marges del riu amb les nostres canoes: escoltarem els sons dels animals nocturns, amb la possiblitat d'observar ocells, granotes, serps i caimans...

 

DIA 05 CREUER AMAZON CLIPPER (AMAZÒNIA):

Pensió completa a bord. Al matí, a primera hora, sortirem a explorar els rodals tot resseguint la riba del riu amb la canoa; veuren entre altres coses els arbres que proporcionen les fruites que són aliment dels lloros i tucans, que també podrem observar. Desprès d'esmorzar sortida per fer una caminada per l'interior de la jungla, on serem sorpresos per multitud de fragàncies procedents de les fulles, diferents fruites i arbres. Podrem observar diferents espècies d'animals. Cap al migdia retorn per dinar. Abans hi haurà temps per pendre un bany. A la tarda navegarem pel Parc Nacional Anavihanas, un dels arxipèlags més grans del món d'aigua dolça, un veritable laberint de canals. Al vespre embarcarem en les canoes per aprendre més coses d'aquesta meravella natural.

 

DIA 06 CREUER AMAZON CLIPPER (AMAZÒNIA): 

Pensió completa a bord. A primera hora del matí ens dedicarem una estona a la pesca de piranyes i altres tipus de peixos. Desprès de l'esmorzar visitarem una tribu d'indis locals. En aquest lloc, a més a més, trobarem moltes de les fruites més típiques de l'Amazònia, com el cupuaçu, la taperiba i palmeres açai, tucumà i pupunha. Visita del poblat, on aprendrem coses sobre la preparació de la farina de mandioca i també sobre la situació de la educació i salut de la canalla local. Desprès de dinar anirem a parar a unes meravelloses platges de sorra blanca, i podrem nedar en les aigües negres i gaudir dels dofins rosats de riu. Sortida d'exploració amb canoa per conèixer la vida salvatge al capvespre. De camí de retorn al riu Amazones es servirà el sopar.

 

DIA 07 AMAZONES-MANAUS:

A primera hora del matí exploració del Parc Ecològic Lago Janeiro. Aquest és un lloc ideal per a l'observació de la vida salvatge i poder veure la "Victòria Regia", que són els gegantins i espectaculars lliris d'aigua. Mentre esmorzem navegarem cap a l'anomenat "Encontro das Augas", que és la confluència de dos dels rius més grans del món: el Rio Negro i l'Amazones. Retorn a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 08 MANAUS-SAO LUIS:

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport. Sortida amb avió cap a Sao Luis de Maranhao. Arribada i trasllat a l'hotel. Sao Luis és una petita ciutat colonial on hi romanen testimonis del pas de francesos i holandesos, que precediren als portuguesos. Allotjament.

 

DIA 09 SAO LUIS- BARREIRINHAS-PARQUE NACIONAL DOS LENÇOIS MARANHENSES:

Esmorzar a l'hotel. Al matí sortida cap a Barreirinhas. Arribada a Barreirinhas, porta d'entrada al Parc Nacional. Trasllat a la Pousada. Sortida amb vehicle 4x4 al "Parque Dos Lençois Maranhenses", caminada per les dunes i temps per banyar-se en les seves llacunes. Passejada acompanyats d'un guia de parla espanyola.

 

DIA 10 BARREIRINHAS (P.N. DOS LENÇOIS MARANHENSES):

Esmorzar a l'hotel. Sortida amb llanxa ràpida (voadeira) per fer un passeig pel riu Preguiças Pequenhos Lençois, aturant-nos per fer caminades per les dunes que es troben al marge del riu. El trajecte és inoblidable; ens aturarem a "Povoado de Vassouras", el "Faro de Mandacarú" i a la "Praia de Caburé", una platja verge de 30 km, que s'ha de veure per poder copsar tota la seva bellesa. Passejada amb guia de parla espanyola. Retorn a la pousada. Allotjament.

 

DIA 11 BARREIRINHAS-SAO LUIS:

Esmorzar a l'hotel. Sortida  per fer "snorkel" en  les tranquil.les aigues del riu Cardoso acompanyats pel guia. A la tarda trasllat fins a Sao Luis. Allotjament.

 

DIA 12 SAO LUIS-SALVADOR DE BAHIA:

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per a sortir amb vol de línia regular cap a Salvador de Bahia. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 13 SALVADOR DE BAHIA:

Esmorzar a l'hotel. Al matí visita a la part històrica de la ciutat: el "Pelourinho", a la part alta de la ciutat. És un barri que ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat, amb la Catedral i l'Església de Sant Francesc d'estil barroc colonial, a més de moltes altres esglésies i edificis multicolors. A peu es recorren els bells carrers de la ciutat. A la nit hi ha l'opció d'assistir a un espectacle de "candonblé", dansa ritual d'origen africà. Allotjament.

 

DIA 14 SALVADOR DE BAHIA-PRAIA DO FORTE:

Esmorzar a l'hotel. Trasllat terrestre fins a Praia do Forte. Sopar i allotjament.

 

DIES 15 I 16 PRAIA DO FORTE:

Dies lliures a l'hotel en règim de mitja pensió.

 

DIA 17 PRAIA DO FORTE-SALVADOR DE BAHIA-BARCELONA:

Esmorzar a l'hotel. Trasllat fins a l'aeroport de Salvador de Bahia. Sortida amb vol de la companyia TAP cap a Barcelona, via Lisboa, arribada l'endemà i fi del viatge.

 

NOTA:

El creuer amazònic amb el "Amazon Clipper" s'inicia els dimecres.

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE: 5420€ + TAXES D'AEROPORT (APROX. 440€)

SUPLEMENT TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE: 

DEL 01 DE JULIOL AL 15 D'AGOST + 13 DE DESEMBRE AL 05 GENER 2019: 155€

 

NOTA:

Aquests preus estan supeditats a possibles variacions dels costos del serveis cotitzats i també a possibles varicions del tipus de canvi dòlar/euro. Els preus han estat calcul.lats a 2019. Els preus estan supeditats a la disponibilitat del serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. Preus vàlids fins al 10 de maig de 2018, excepte carnaval, grans events i congressos.

 

HOTELS PREVISTOS: 

RIO DE JANEIRO: HOTEL MARTINIQUE

MANAUS: HOTEL TROPICAL MANAUS ECO-RESORT & CONVENTION CENTER

RIU AMAZONES: MOTONAU AMAZON CLIPPER PREMIUM

SAO LUIS: HOTEL PORTAS DA AMAZONIA

BARREIRINHAS: POUSADA DO BURITI

SALVADOR DE BAHIA: HOTEL VILA GALÉ SALVADOR

PRAIA DO FORTE: HOTEL TIVOLI ECO RESORT PRAIA DO FORTE

 

EL PREU INCLOU:

Vols intercontinentals amb la companyia TAP en cabina turista en classe de reserva "W" i vols domèstics amb la companyia GOL en cabina turista i classe de reserva "U"; en cas de no estar disponibles aquestes classes en el moment de fer la reserva, consulteu el suplement. Tots els trasllats aeroport/hotel/aeroport. Allotjament en els hotels indicats en règim de dormir i esmorzar, excepte a Praia do Forte que és en règim de mitja pensió. Pensió completa en el creuer per l'Amazones. Totes les excursions i visites especificades en l'itinerari. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Begudes en els àpats. Propines, extres. Qualsevol serveis no especificat en l'apartat el preu inclou.

 

DOCUMENTACIÓ:     
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00
 

SANITAT:  

Per informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat: www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat recomanem visitar el lloc web del Ministeri d'Afers Exteriors: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvis de monedes, recomanem visitar la pàgina web www.xe.net/ucc 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com