G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Orient mitjà
 
VIATGE ALS OASIS D'EGIPTE
 

Descobriu un altre Egipte: l'Egipte dels oasis i els deserts.DIA 01 BARCELONA - LUXOR:

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular cap a Luxor, via El Caire. Arribada a l'aeroport internacional de El Caire i tot seguit, connexió amb el vol domèstic destinació Luxor. Arribada i trasllat al vaixell. Sopar i allotjament.

 

DIA 02 LUXOR - ESNA:

Pensió completa a bord. Al matí visitarem els espectaculars temples de Karnak, la major construcció religiosa feta en la història de la humanitat, i de Luxor, harem del déu. Deixem la riba dels vius i continuem visitant la riba dels morts: la necròpoli de Tebas: Vall dels Reis, el Temple funerari de la reina Hatshepsut, conegut per Deir El Bahari, el temple funerari de Ramsés III (Madinat Habu), i els Colosos de Memnon. En acabar les visites, ens traslladarem a la motonau. Dinar i navegació fins a Esna per creuar l'esclusa. Sopar i allotjament a bord. 

 

DIA 03 ESNA - EDFU - KOM OMBO:

Pensió completa a bord. Després de passar l'esclusa, continuarem navegant fins a Edfu. En arribar-hi, visitarem el Temple d'Edfu dedicat al Déu Horus. Després, seguirem navegant cap a Kom Ombo, temple ubicat en un meandre del Nil. Segons l'hora d'arribada, en farem la visita avui o ja l'endemà. Dinar, sopar i allotjament a bord. 

 

DIA 04 KOM OMBO - ASWAN:

Pensió completa a bord. Navegarem fins a Aswan. En arribar-hi, visitarem amb bus els fabulosos temples d'Abu Simbel, ordenats construir pel Faraó Ramsés II, per a ell i la seva bellísima esposa Nefertari. A la tarda farem una passejada amb Faluca (típic vaixell egipci) per admirar des del veler una panoràmica del Mausoleu Agha Khan, l'Illa Elefantina i el Jardí Botànic. Allotjament a bord.

 

DIA 05 ASWAN - EL CAIRE:

Esmorzar al vaixell i desembarcament. Pel matí, visitarem amb autocar la presa d'Aswan, obra d'enginyeria que en l'actualitat controla la llera del riu Nil i el temple de Filae. Trasllat a l'aeroport d'Aswan per agafar el vol que ens portarà a El Caire. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

  

DIA 06 EL CAIRE: 

Esmorzar a l'hotel. Farem una excursió a les Piràmides de Guiza: Keops, Kefren i Micerinos, faraons de la IV dinastia, aquests monuments veritable símbol de la cultura de l'antic Egipte, són probablement una de les visions més impactants que hom pot tenir arreu del món. Les piràmides estan situades en els límits de la ciutat, just on comença el desert. També visitarem la famossísima Esfinx i el Temple de la Vall. A la tarda possibiitat de fer una excursió opcional a Memfis, capital de l'Imperi Antic, i la necròpoli de Sakkara, on podrem contemplar el conjunt funerari de Zoser i una de les nombroses mastabes disseminades a la necròpoli. Allotjament a l'hotel.  

 

DIA 07 EL CAIRE:

Esmorzar a l'hotel. Dia dedicat a la visita de El Caire, incloent: el Museu Arqueològic amb la seva fabulosa col.lecció, on destaca el tresor de Tutankhamon entre altres meravelles, la Ciutadella de Saladí amb la Mesquita d'Alabastre, El Barri Copte amb les seves antiquíssimes esglésies i sinagogues, acabant el recorregut en el bulliciós mercat de Khan El Khalili. Allotjament.

 

DIA 08 EL CAIRE-OASI DE BAHARIYA:

Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a l'Oasi de Bahariya, situat en una depressió, a uns 360 km. de El Caire: l'oasi està envoltat per turons negres de quarsita i unes gegantines dunes de sorra. A la tarda visita de Bawity, la capital de l'oasi, amb les seves cases típiques i els palmerals. Sopar i allotjament.

 

DIA 09 OASI DE BAHARIYA - OASI DEL HAIZ - DESERT BLANC:

Esmorzar a l'hotel. Al matí visita a les Tombes de Benantiu, Zed-Amun-Ef Ankh, el Temple d'Alexandre, Ain Meftela i la famosa mòmia d'or al museu de Bahariya. Tot seguit sortida cap al Desert Blanc. En ruta ens aturarem al petit oasi d'El Haiz per dinar, i a la Muntanya de Cristall. Un cop travessat el pas d'Al-Sillim, s'entra al Desert Blanc, un paisatge únic de formacions calcàries surrealistes que el vent ha anat construïnt al llarg de milers d'anys i que resulten particularment màgiques al vespre i a  trenc d'alba. Acampada. En aquest grandiós teatre, un sopar calent al costat del foc del campament es converteix en un veritable plaer. Nit en acampada.

 

DIA 10 DESERT BLANC-OASI DE FARAFRA-OASI DE BAHARIYA:

Esmorzar. Sortida cap a l'oasi de Farafra, el més petit de tots els oasis del desert occidental, on hi ha un petit museu ètnic propietat d'un escultor local. Passeig pel poble de El Ksar i el seu mercat (dinar inclòs); també anirem fins a Bir Sitta, una font d'aigua calenta. Retorn a Bahariya. Sopar i allotjament.

 

DIA 11 OASI DE BAHARIYA-ALEXANDRIA:

Esmorzar a l'hotel. Sortida d'hora pel matí cap a Alexandria. Arribada i trasllat a l'hotel. A la tarda visita panoràmica de la fortalesa del soldà Kaitbey, construïda damunt les ruïnes del famós Far d'Alexandria.Allotjament.

 

DIA 12 ALEXANDRIA-EL CAIRE:

Esmorzar a l'hotel. Visita de les catacumbes de Caracalla, la Columna de Pompeu, el Teatre Romà, la Mesquita d'Abu el Abbas el Mursi. Retorn a El Caire. Allotjament.

 

DIA 13 EL CAIRE-BARCELONA:

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

 

HOTELS PREVISTOS:

VAIXELL: RADAMIS II O SIMILAR

EL CAIRE: HOTEL LE MERIDIEN PIRAMIDES O SIMILAR.

BAHARIYA: HOTEL PALM VALLEY O SIMILAR.

DESERT BLANC: CAMPAMENT.

ALEXANDRIA: HOTEL SOFITEL CICEL, MARÍTIM O SIMILAR.

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE:

FINS EL 31 DE OCTUBRE DE 2016: 1305€ + TAXES (APROX. 165€)

DE L'01 DE NOVEMBRE 2016 AL 01 'ABRIL DE 2017: 1365€ + TAXES (APROX. 165€) 

 

NOTA:

Els preus estan supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat a 1 de Gener de 2017) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. 

 

EL PREU INCLOU:  

Vol fins a El Caire en cabina turista amb la companyia Egyptair. 4 nits de creuer pel Nil en règim de pensió completa; 4 nits d'hotel a el Caire en règim de dormir i esmorzar; 2 nits a l'oasi de Bahariya en règim de mitja pensió;1 nit en campament al desert Blanc en règim de pensió completa; 1 nit d'hotel a Alexandria en règim de dormir i esmorzar. Visites i excursions descrites en l'itinerari. Trasllats i visites amb minibús amb aire condicionat. Guia acompanyant de parla espanyola. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Visat d'entrada a Egipte  (30€). Permisos especials, taxes o impostos estatals als Parcs Naturals. Begudes en els àpats. Propines i extres personals. Qualsevol serveis no especificat en l'apartat el preu inclou. 

 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de l'UE tramitaran el seu visat a l'arribada a l'aeroport de destinació; són imprescindibles 2 fotografíes i l'import és aproximadament de 30 euros. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

 

SANITAT:

Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com