G.C. 1222
   
   
   
   
VIATGE ALS REGNES DE L'HIMÀLAIA: TIBET I BHUTAN
 
Del 16 al 29 d' agosto 2017.

Sortida única, en grup reduït de màxim 10 persones acompanyats d'un guia de parla castellana.

 

 16 D'AGOST: BARCELONA - KÀTMANDU

Vol a Kàtmandu amb Qatar Airways. Nit a bord.

 

17 D'AGOST: KÀTMANDU (1400 m)

Arribada a Kàtmandu, Nepal, i trasllat a l'hotel. Tarda de descans.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

18 D'AGOST: KÀTMANDU

Dia lliure a Kàtmandu. Avui podràs gaudir d'un dia lliure per passejar pels animats carrers del famós barri de Thamel o realitzar visites per Kàtmandu.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

19 D'AGOST: KÀTMANDU - LHASA (3650 m)

Desdejuni. A l'hora acordada se us recolliran i es realitzarà el trasllat a l'aeroport de Kàtmandu. Després del vol amb les més impressionants vistes de l'Himàlaia aterraràs en sòl tibetà. El guia us estarà esperant en l'últim control, dins de la mateixa terminal d'arribades. Després de la benvinguda, trasllat a l'hotel i breu sessió informativa sobre el pla del viatge. Resta de la tarda lliure per aclimatar-se a l'altitud de Lhasa.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

20 D'AGOST: LHASA

Visitarem l'antic barri tibetà del Barkhor i el Temple de Jokhang. Aquest barri gira al voltant del Temple de Jokhang, Patrimoni de la Humanitat i al que se li considera el temple més sagrat i important per als budistes tibetans. És el centre espiritual de la ciutat i destinació de multitud de pelegrins vinguts de tots els racons de Tibet. Acompanyarem a aquests pelegrins en sentit horari envoltant al temple. A aquest tipus de ruta de peregrinació circular la hi denomina ‘Kora’ i sol realitzar-se al voltant de llocs sagrats com a temples, monestirs, llacs o muntanyes. També visitarem el seu temple germano, el de Ramoche. Construït en honor a la imatge de Jowo Rinpoche que la princesa xinesa Wencheng va portar en casar-se amb Songtsän Gampo, primer rei de doctrina budista i que va unificar l'imperi tibetà en el S. VII. A la tarda anirem als afores de Lhasa per presenciar els famosos debats del Monestir de Sera en els quals s'examina la correcta progressió dels joves monjos en l'estudi de la filosofia budista. Sera és un dels tres monestirs més importants de la Secta del Barret Groc (l'encapçalada pel Dalái Llepi).

Allotjament en hotel seleccionat.

 

21 D'AGOST: LHASA

Avui visitarem el Palau del Potala, situat en la Marpo Ri (pujol vermell) a més de 100 metres sobre la vall. El Potala va ser la residència del 5o Dalái Lama des de 1649 i també la de tots els seus successors fins a l'exili del 14o Dalái Lama en 1959. Acabada la visita ens dirigirem a l'oest de la ciutat per visitar el Palacio Norbulingka: el palau estival des que el 7o Dalái Lama ho construís en 1780.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

22 D'AGOST: LHASA - KÀTMANDU

A l'hora acordada us recollirem al teu hotel per portar-vos fins a l'aeroport.

A l'arribada a Kàtmandu es produirà el trasllat fins a l'hotel tenint la resta de la tarda lliure per descansar o visitar per compte propi.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

23 D'AGOST: KÀTMANDU - PARO - THIMPHU (2300 m)

Al matí us recolliran a l'hotel per desplaçar-vos de nou fins a l'aeroport de Kàtmandu i prendre el nostre vol amb destinació a Atur. Si el temps ho permet aquest vol ofereix espectaculars vistes de l'Himàlaia incloent el Everest. El guia us estarà esperant a la sortida de l'aeroport i després de donar-vos la benvinguda ens desplacem a Thimphu (1 hora aproximadament), la moderna capital de Bhutan.

De camí realitzarem una primera parada en un dels punts més fotogénicos del trajecte, el Temple Tamchhog Lhakhang. Aquest temple és l'únic temple privat de Bhutan, també famós pel seu pont de ferro, les cadenes del qual són del s. XV.

Thimphu és una animada ciutat a la vora del riu Thimphu i harmoniosament localitzada en els pujols de la vall de Thimphu. La ciutat és la llar de la Família Real de Bhutan, el govern central i de diverses representacions d'organismes i governs internacionals i organismes no governamentals.

A la nostra arribada a Thimphu comencem amb les visites. Comencem amb el Memorial Chorten, una estupa construïda en 1974 en la memòria del Tercer Rei de Bhutan i lloc de trobada per a la gent local per meditar però també com a lloc on poden socialitzar.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

24 D'AGOST: THIMPHU

Avui continuem les nostres visites en Thimphu. Situat en un pujol sobre la ciutat el monestir de Changankha rep la visita d'aquells pares que acaben de tenir un nounat i és allí on el bebè rebrà un nom (extraient-ho a manera de “loteria” d'un recipient!).

També visitarem la recentment inaugurada estàtua de Buddha Dordenma, o Buddha Point com ho criden els locals. Aquesta enorme estàtua aconsegueix una altura de 51,5 metres, per la qual cosa és una de les majors estàtues de Buda al món. En el seu interior existeixen 125.000 estàtues de Buda més petites, 100.000 de 8 polzades d'altura (20 cm) i 25.000 estàtues de 12 polzades (30.5 cm) d'altura. Cadascun d'aquests milers de Budas també s'han fos en bronze i daurat.

El Dordenma Buda està situat damunt d'un pujol amb vista a l'entrada sud de la vall de Thimphu. L'estàtua compleix una antiga profecia que data del segle 8 que va ser descoberta per Terton Pema Lingpa (un “Descobridor de Tresors o Textos Sagrats”).

El Tashichhodzong és la bella fortalesa/monestir medieval que alberga la major part de les oficines del Govern i la sala del Tron del Rei. Va ser construït en el pujol sobre Thimphu en 1216 pel llepi Gyalwa Lhanampa. Uns anys més tard, el Lama Phajo Drugom Shigpo, que va portar el llinatge Drukpa Kagyu a Bhutan, es va fer càrrec del mateix. Zhabdrung Ngawang Namgyal (El que va unificar el país) va adquirir el Dzong en 1641 dels descendents de llepi Phajo i el renombró com Trashi Chhoe Dzong. El Dzong és la seu del govern nacional i del Cos Monàstic Central, inclosa la residència d'estiu de Je Khenpo, l'abat principal de Bhutan.

Segons el temps disponible podrem acostar-nos al mercat on es venen, de dijous a diumenge, les fruites i verdures vingudes de tots els racons del país, encara que també hi ha una petita zona on es venen utensilis de la vida local i de decoració, adquirits per turistes i locals per igual.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

25 D'AGOST: THIMPHU - PUNAKHA (1300 m)

Abans d'abandonar la ciutat visitarem l'Institut Zorig Chosum és on s'ensenyen les 13 arts tradicionals de Bhutan: fabricació de paper, cantería, ferreria, ceràmica, pintura, treball amb bronze, talla (fusta, pissarra i pedra), treball amb torn, fusteria, creació de teixits, argenteria i orfebreria, treball amb canya i bambú i finalment la costura (solament es poden visitar alguns dels tallers).

A 1 hora de viatge des de Thimphu pararem en el pas de muntanya de Dochula des d'on es té una vista panoràmica espectacular de les cadenes muntanyenques, especialment en els clars dies d'hivern. La bellesa del lloc es troba ressaltada àdhuc més pels 108 Chortens (estupas) que componen el Druk Wangyal, monument construït per la major de les Regnes Mares, La seva Majestat Ashi Dorji Wangmo Wangchuk.

Des d'aquí, són 2 hores mes de viatge en un descens que ens portarà des dels boscos subalpinos de pi i cedre a 3.000 metres d'altura en Dochula fins als cultius i vegetació subtropical de la vall de Punakha a 1.300 metres sobre el nivell del mar.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

26 D'AGOST: PUNAKHA - PARO (2280 m)

Punakha va ser la capital de Bhutan fins a 1955. Aquí es troba la residència hivernal del Je Khenpo (líder espiritual) i del cos monàstic. Té un clima temperat i el seu ric i fèrtil vall està irrigat per les aigües dels rius Pho Chu i Mo Chu.

Caminarem fins a Chhimmi Lhakhang, també conegut com el temple de la fertilitat, un dels temples més sagrats de Bhutan i al que s'accedeix passejant entre bells camps d'arròs.

També entre les nostres visites d'avui es troba l'impressionant Dzong, per a molts el més bell del país. El Punakha Dzong va ser construït per Zhabdrung en 1637. El Dzong s'alça majestuós en el punt on s'ajunten les aigües dels rius Pho Chu i Mo Chu.

Després iniciem el nostre retorn cap a Paro (3 1⁄2 hores).

Allotjament en hotel seleccionat.

 

27 D'AGOST: ASCENS A TAKTSHANG O NIU DEL TIGRE

Sens dubte una de les construccions més impressionants del món, el monestir de Taktshang o Tiger’s Nest és simplement extraordinari. Taktshang s'alça en una estreta cartel·la d'un penya-segat de roca a 900 metres sobre el sòl de la vall d'Atur. La caminada de pujada fins al monestir és intensa però revitalizante i l'esforç es veu recompensat per la visita a aquest lloc màgic.

Al nostre retorn visitarem l'Atur Dzong. Construït en 1649 per commemorar la victòria dels butanesos sobre les forces aliades de Tibet i Mongòlia, es diu que el Dzong, és el de major harmonia al país com a exemple de fortalesa de defensa.

Després disposarem de temps lliure en Atur per realitzar les últimes compres.

Allotjament en hotel seleccionat.

 

28 D'AGOST: KÀTMANDU - BARCELONA

Al matí prendrem l'avió de retorn cap a Kàtmandu, connexió amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

 

29 D'AGOST: BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi dels serveis.

 

HOTELS PROPOSATS

Nepal:

Yatri Suites 4* (Thamel) o similar

Tibet:

House of Shambhala 3* (Lhasa) o similar

Bhutan:

Ariya 4* (Thimphu) - http://ariyabhutan.com/

Lobesa 3* sup (Punakha) o similar

Khangkhu 3* sup (Atur) - https://khangkhuresort.com


PREU PER PERSONA:  4.820 € + 490 € de Tases d’ aeroport y carburant

Suplement 6-7 persones: 60 €

Suplement 4-5 persones: 130 €

 

INCLOU:

Vol internacional Barcelona - Kàtmandu - Barcelona amb Qatar Airways en classe de reserva M i B.

Vols Kàtmandu - Lhasa - Kàtmandu amb Air China en classe reserva S.

Vols Kàtmandu - Paro - Kàtmandu.

3 nits d'hotel en habitació doble amb desdejuni a Nepal.

3 nits d'hotel en habitació doble amb desdejuni a Tibet.

5 nits d'hotel en habitació doble amb desdejuni a Bhutan.

Tots els menjars i sopars a Bhutan.

Guia local de parla hispana durant tota l'estada a Bhutan.

Guia local tibetà de parla anglesa i traductor/intèrpret nepalès acompanyant per a l'estada a Tibet.

Totes les activitats i entrades a les visites programades a Bhutan i Tibet.

Tots els trasllats a Nepal, Tibet i Bhutan.

Totes les taxes governamentals a Bhutan.

Gestió de tots els permisos per a Tibet.

Visa de Bhutan.

Allotjament i dietes de guies, conductors i un altre personal local.

Segur de viatge i cancel·lació.

 

NO INCLOU:

Visat Xina-Tibet (150 USD a pagar directament a Kàtmandu).

Visat de Nepal.

Menjar, beguda i altres despeses personals no especificats.

Despeses de comunicació, bugaderia, propines o altres despeses personals.

Propines per als conductors, guies i personal de l'hotel.

Qualsevol servei no esmentat a l'apartat anterior.

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com