G.C. 1222
   
   
   
   
VIATGE COMPLET AL JAPÓ
 
Visita Japó en 15 dies

El país del sol ixent, de la tradició i la modernitat, visiteu-lo amb comoditat i total llibertat.DIA 01 BARCELONA- KYOTO

Presentació a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular de la companyia Qatar Airways  cap a Osaka, via Doha. Nit a bord.  

 

DIA 2 KYOTO

Arribada a l'Aeroport Internacional de Kansai, tràmits d'immigració i duana, recepció pel nostre assistent de parla espanyola. Trasllat a l'hotel amb assistent. Arribada a l'hotel i resta del dia lliure. (L’ habitació estarà disponible a partir de les 14h00.) Allotjament.

 

DIA 03 KYOTO

Esmorzar a l'hotel. Reunió en el lobby de l’hotel i inici de la visita de la ciutat amb guia de parla espanyola.Visita del Temple Kiyomizu,el Santuari Shintoísta de Fushimi Inari i el Castell de Nijo. Dinar en un restaurant local. A la tarda, continuarem la visita per conèixer el Temple de Kinkakuji (Pavelló Daurat) i el Santuari Shintoísta de Heian amb el seu bell jardí interior. Després de la visita, retorn a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 04 KYOTO

Esmorzar a l'hotel. Dia lliure per passejar i conèixer la ciutat o bé per realitzar: 

TOUR OPCIONAL:

(Excursió a NARA de mig dia: Reunió en el lobby i inici de l'excursió a Nara amb transport públic i guia de parla espanyola per conèixer el Temple de Todaiji, amb la seva enorme imatge de Buda, el Parc dels cérvols sagrats i el Santuari Shintoísta de Kasuga. 

Després de la visita, retorn a l'hotel a Kyoto. Allotjament..

 

DIA 05 KYOTO –OKAYAMA –TANCA OHASHI –KURASHIKI –HIROSHIMA

(Les seves maletes es traslladaran a l'hotel a Hiroshima en servei de courier i arribaran l'endemà. Si us plau, preparin un equipatge de mà per 1 nit sense les seves maletes.)

Esmorzar a l'hotel. Reunió en el lobby i trasllat a l'estació de Kyoto. Sortida de Kyoto cap a Okayama amb tren bala de JR “Nozomi”. Arribada a Okayama i sortida cap el Pont Seto Ohashi amb guia de parla espanyola. Visitarem el Mirador a la Muntanya Washuzan per gaudir de la vista del Pont Seto Ohashi. Després creuarem el Pont fins a l’illa Yoshima. Després de gaudir de la vista del pont i el Mar Interior, sortida cap a Kurashiki.

Dinar en un restaurant local. A la tarda,visita de Kurashiki per conèixer l'antiga residència de la Familia Ohash)i el Barri històric de “Bikan”. Després de la visita, sortida cap a Hiroshima per carretera.  Arribada a Hiroshima i trasllat a l'hotel. Allotjament-

 

DIA 06 HIROSHIMA

Esmorzar a l'hotel. Reunió en lobby i inici de la visita a la ciutat i l'illa de Miyajima amb guia de parla espanyola per a conèixer el Parc commemoratiu de la Pau amb el seu museu, la Cúpula de la bómba atòmica i el Santuari Shintoísta de Itsukushimaa la Illa Miyajima famós per la porta “torii” en el mar. Després de la visita, retorn a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 07 HIROSHIMA –KOYASAN

(Les seves maletes es traslladaran directament a l'hotel d’Osaka. Si us plau preparin un equipatge de mà per 2 nits en Koyasan i Kawayu Onsen.)

Esmorzar a l'hotel. Reunió en el lobby i trasllat a l'estació d'Hiroshima. 

Sortida d'Hiroshima cap a Shin-Osaka amb tren bala “Nozomi”. Arribada a Shin-Osaka i sortida cap a Koyasan per carretera. Dinar en un restaurant en ruta. Arribada a Koyasan i inici de  la visita de la muntanya sagrada amb guia de parla espanyola per conèixer el Temple Kongobuji i el Mausoleu Okunoiun. Després de la visita, trasllat al shukubo (monestir). Sopar vegetarià en el shukubo. Allotjament.

 

DIA 08 KOYASAN –KUMANOKODO (CAMÍ DE KUMANO)–KAWAYU ONSEN

A primera hora de matí, poden participar en els serveis religiosos del temple. 

Esmorzar típic japonès vegetarià en el shukubo. Reunió en el lobby i sortida cap al lloc sagrat de Kumano per carretera amb guia de parla espanyola. Arribada a Kumano i dinar en un restaurant local. A la tarda, recorrerem l'antiga ruta de peregrinació Kumano Kodo durant 90 minuts. Finalment, visitarem el Santuari Kumano HonguTaisha que és el recinte principal de la ruta de peregrinació i el Oyunohara (el recinte antic del Kumano Hongu Taisha).Després de la visita, trasllat al ryokan. Sopar en el ryokan. Allotjament.

 

DIA 09 KAWAYU ONSEN –SHIRAHAMA –OSAKA

Esmorzar en el ryokan. Reunió en el lobby i trasllat a l'estació de Shirahama. Sortida de Shirahama cap a Osaka amb tren exprés-limitat de JR “Kuroshio”.

Arribada a Osaka (Tennoji) i trasllat a l'hotel. A la tarda farem una passejada per Osaka utilitzant el transport públic amb guia de parla espanyola, per conèixer l'Observatori “Jardí Flotant” a l'edifici Umeda sky. Allotjament.

 

DIA 10 OSAKA –KANAZAWA

(Les seves maletes es traslladaran directament a l'hotel a Tòquio. Per favor preparin un equipatge de mà per 2 nits en Kanazawa i Takayama.)*

Esmorzar a l'hotel. Reunió en el lobby i trasllat a l'estació d'Osaka. Sortida d'Osaka cap a Kanazawa amb tren exprés-limitat de JR “Thunderbird”. Arribada a Kanazawa i inici de la visita de la ciutat amb guia de parla espanyola per conèixer el Jardí Kenroku-en, el Mercat de Oumicho, el Barri Higashi Chayagai on visitarem la casa de geishas “Shima”, i el barri Nagamachi on visitarem l'antiga residència de la família de samurais Nomura. Després de la visita, trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 11 KANAZAWA –SHIRAKAWAGO –TAKAYAMA

Esmorzar a l'hotel.

Reunió en el lobby i inici de l'excursió a Shirakawago amb guia de parla espanyola. 

Arribada a Shirakawago i inici la visita del poble, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitarem una de les cases tradicionals de “Gassho-zukuri”. Sortida de Shirakawago cap a Takayama per carretera.  Dinar en un restaurant local. A la tarda, es farà la visita de la ciutat per conèixer el Yatai Kaikan (Sala d'Exposició de les Carrosses Festives), el Takayama Jinya (edifici de l'antic govern de l'època de samurais) i el carrer Kami-sannomachi. Després de la visita, trasllat a l'hotel. Sopar a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 12 TAKAYAMA –NAGOYA –HAKONE –TÒQUIO

Esmorzar a l'hotel. Reunió en el lobby i trasllat a l'estació de Takayama a peu. 

Sortida de Takayama cap a Nagoya amb tren exprés-limitat de JR “Hida”.Arribada a Nagoya. 

Sortida de Nagoya cap a Odawara amb tren bala de JR “Hikari”. Arribada a Odawara i trasllat a Hakone. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita del Parc Nacional de Fuji – Hakone per  conèixer el Llac Ashi amb un mini creuer, i la Muntanya Komagatake pujant amb telefèric. Després de la visita, sortida cap a Tòquio per carretera.  Arribada a Tòquio i trasllat a l'hotel. Allotjament a l'hotel. 

Nota: Depenent de les condicions climatològiques, les visites poden ser substituïdes per unes altres. Respecte a la vista panoràmica de la Muntanya Fuji també dependrà de la meteorologia. És molt difícil veure la Muntanya Fuji a l'estiu, de juny a setembre, perquè sol estar el cel ennuvolat.

 

DIA 13 TÒQUIO

Esmorzar a l'hotel. 

Reunió en el lobby i inici de la visita a Tòquio amb guia de parla espanyola per conèixer la Torre de Tòquio, la Plaça del Palau Imperial, i el Temple Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial de Nakamise.  El tour acaba a Asakusa i el retorn a l'hotel serà pel vostre compte.

Tarda lliure per a activitats personals. Allotjament.

 

DIA 14 TÒQUIO

Esmorzar a l’hotel. 

Dia lliure per a les seves activitats personals. 

(TOUR OPCIONAL A NIKKO amb esmorzar)*

Reunió en el lobby i inici de l'excursió a Nikko amb guia de parla espanyola.

Arribada a Nikko i visita del Santuari Shintoísta de Toshogu,el Llac Chuzenji i la Cascada Kegon pujant la rampa coneguda com “I-Ro-Ha” (ziga-zaga). Dinar en un restaurant local inclòs. Després de la visita, retorn a l'hotel a Tòquio. Allotjament. 

Nota: 

(1) El mitjà de transport per a aquesta excursió dependrà del nombre de participants. Utilitzarem autocar/mini-bus privat, tren, autobús local, taxi, o tour regular en anglès, sempre amb guia de parla espanyola. 

(2) En temporada alta, les visites al Llac Chuzenji i la Cascada de Kegon poden ser substituïdes segons les condicions de tràfic. 

(3) El Santaurio Shintoísta Toshogu està en restauració i la famosa porta Yomeimon està coberta per bastides.

 

DIA 15 TÒQUIO-BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. 

Reunió en el lobby i trasllat a l'Aeroport Internacional de Narita o Haneda amb assistent de

parla espanyola. Sortida amb vol de línia regular de retorn a la ciutat d'origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

HOTELS PREVISTOS:

KYOTO: NEW MIYAKO

HIROSHIMA: RIHGA ROYAL HOTEL HIROSHIMA

KOYASAN: RENGEJE-JN, EKO IN (habitació japonesa)

KUWAYU ONSEN: RYOKAN FUJIYA (habitació japonesa)

OSAKA: SHERATON MIYAKO

KANAZAWA: KANAZAWA EXCEL HOTEL TOKYU

TAKAYAMA: HIDA HOTEL PLAZA

TOKYO: NEW OTANI

 

PREU PER PERSONA: 3650€ + TAXES (APROX.290€)

 

SUPLEMENT TEMPORADA ALTA: 125€ PER PERSONA

 

NOTA:

Els preus estan supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat a 1 de Gener de 2018) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. La aplicació dels preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm.

 

DATES DE SORTIDES DE TEMPORADA ALTA I BAIXA 2017:

A CONSULTAR

 

EL PREU INCLOU:

Vols en cabina turista amb la companyia Qatar Airways en classe de reserva “N”, en cas de no haver places en aquesta classe en el moment de fer la resrva, s’haurà de consultar el suplement. Assistència, trasllats i visites indicades en l’itinerari. Guia acompanyant de parla espanyola en les excursions i trasllats. 13 nits d’allotjament en els hotels indicats o similars. Àpats segons itinerari: 13 esmorzars, 6 dinars, 3 sopars. Bitllets de tren en classe turista per els trajectes Kyoto/Hiroshima/kyoto, Nagoya/Odawara.Trasllat d’una maleta normal (20kg): Kyoto/ Hiroshima/Osaka/Tokyo. Entrades a parcs i monuments indicats en el programa. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Excursions opcionals (Nara:70€ Nikko:90€). Begudes en els àpats. Propines, extres personals, qualsevol servei no indicat en l’apartat el preu inclou.

 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de la UE, no necessiten visat. Ciutadans de països no membres de la UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per a conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel ministeri d'Afers exteriors en el seu lloc web www.mae.és. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

 

SANITAT:

Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el llocweb del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat , recomanem consultar la pàgina web del Ministeri d'Afers exteriors: http://www.mae.és/és/MenuPpal/Paises. 


   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com