G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
72 viatges disponibles
 
VIATGE PANAMĀ AL COMPLET
 
     
  VIATGE  PANAMÀ AL COMPLET  
     
 

Gaudirem de la cultura kuna, de les platjes infinites d'arena blanca a Bocas del Toro i d'una de les grans obres d'enginyeria de la humanitat: el Canal de Panamá.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
ESPECIAL MARRĀQUEIX. 2018.
 
     
  ESPECIAL MARRÀQUEIX. 2018.  
     
 

Marràqueix és una destinació ideal per fer una escapada diferent a totes les altres. Tan a prop i tan lluny; podríem dir que geogràficament es troba al costat de casa, però cultural i estèticament ens queda llunyà. Això ens permet gaudir d'una ciutat veritablement exòtica, diferent i excitant: els colors, els mercats, l'olor de les espècies, l'al·lucinant plaça de Djemaa el Fna o bé l'extens desert de Agafay li garanteix una estada molt especial. A més us proposem allotjar-vos a un Riad, una casa tradicional construïda a la medina on vivien les antigues famílies adinerades i que encara presenten diverses formes de l'arquitectura local.

També visitarem una kashba, un espai fortificat d'origen berber, i passarem l'última nit al desert. En poques hores de viatge ens transportem a un món totalment diferent, ple d'exotisme on destaca el paisatge, els costums, les edificacions, els basars, la gastronomia local ... Gaudeix-lo!

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA
 
     
  XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA  
     
 

Xile, la primera potència econòmica de l'Amèrica llatina, ens ofereix molt; una natura en estat primigeni: glaceres, volcans, deserts, muntanyes, una natura domesticada: els millors conreus de vinya d'Amèrica; un dels racons més recòndits i enigmàtics de món: l'Illa de Pasqua; i una gent afable. Visiteu-ho!!

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
VIATGE A XINA: GRANS CIUTATS I VIDA RURAL
 
     
  VIATGE A XINA: GRANS CIUTATS I VIDA RURAL  
     
 

Aquest viatge us permetrà a més de visitar llocs emblemàtics de la Xina, conèixer la província de Iunan, un secret xinès encara per descobrir al preu de l'Himàlaia.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
EGIPTE FARAŌNIC, TOT INCLŌS.
 
     
  EGIPTE FARAÒNIC, TOT INCLÒS.  
     
 

Combineu les meravelles de l'Egipte faraònic amb la navegació relaxada pel Nil, en una còmode oferta "Tot Inclòs". 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
MARROC EN SERVEIS PRIVATS
 
     
  MARROC EN SERVEIS PRIVATS  
     
 
En poques hores de viatge ens transportem a un món totalment diferent, ple d'exotisme, colors, olors i màgia.  On destaquen el paisatge, els costums, les edificacions, els basars, el desert, la cuina... Gaudeix-ho!
 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
 1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5  >>