G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
VIATGE PANAMÀ AL COMPLET
 

Gaudirem de la cultura kuna, de les platjes infinites d'arena blanca a Bocas del Toro i d'una de les grans obres d'enginyeria de la humanitat: el Canal de Panamá. 

DIA 01 BARCELONA - CIUTAT DE PANAMÀ  

Sortida de Barcelona en vol de línia regular. Arribada i trasllat de l'aeroport internacional a l'hotel de Ciutat de Panamà. Allotjament                  

 

DIA 02 CIUTAT DE PANAMÀ – GAMBOA RAINFOREST RESORT  
Esmorzar a l'hotel. Visita de Panamà la Vella declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, el nucli antic amb el seu Palau Presidencial, la Catedral, l'Arco Chato, el Convent de Santo Domingo... Trasllat al Gamboa Rainforest Resort. Allotjament.  

 

DIA 03 GAMBOA RAINFOREST RESORT  
Esmorzar a l'hotel. Dia per gaudir de la natura exhuberant de la zona; opció d'un passeig amb telefèric sota l'ombra dels arbres i de les immillorables vistes del Canal de Panamà des de la Torre d'Observació, o bé fer un passeig a bord de llanxes navegant pel llac Gatún i observar la rica fauna local (mones, peresosos, tucans etc...) i la flora que envolta les aigües del canal. Allotjament  

 

DIA 04 GAMBOA RAINFOREST RESORT – KUNA YALA  
Trasllat a l'aeroport per viatjar amb avió cap a San Blas, a primeríssima hora del matí 4:00 a.m. Arribada i trasllat a l'hotel per esmorzar. En acabar, anirem a veure una comunitat autòctona d'indis Kuna. Dinar a l'hotel. Tot seguit marxarem cap a la platja, on hi haurà la possibilitat de practicar snorkeling en una de les illes de l'arxipèlag. Sopar a l'hotel i allotjament.  

 

DIA 05 KUNA YALA  
Esmorzar a l'hotel. Inclosa una visita a la comunitat Kuna i a una illa propera. Pensió completa a l'hotel (sense begudes) 
  
DIA 06 KUNA YALA – CIUTAT DE PANAMÀ - BOQUETE  
Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per viatjar novament a Ciutat de Panamà, on visitarem les "Esclusas de Miraflores" i el "Centro de Visitantes del Canal de Panamá". Dinar en el restaurant Miraflores. Tot seguit ens traslladarem a l'aeroport per viatjar fins a David, a la província de Chiriquí. Arribada i trasllat fins a Boquete. Allotjament a l'hotel. 
    
DIA 07  BOQUETE  
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure per gaudir de l'entorn i de les nombroses activitats opcionals que ens ofereix el lloc. Allotjament.  

 

DIA 08 BOQUETE/CHIRIQUÍ – BOCAS DEL TORO  
Esmorzar a l'hotel. Trasllat des de Boquete a Almirante per terra, i trasllat aquàtic d'Almirante a Isla Colón, Bocas del Toro i posteriorment al nostre hotel. Resta del dia lliure per poder gaudir de les diferents activitats opcionals ofertes. Allotjament.   

 

DIA 09 BOCAS DEL TORO    
Esmorzar a l'hotel. Avui explorarem l'arxipèlag de Bocas del Toro i les seves meravelles naturals a la Bahia de los Delfines, Coral Cay i "Red Frog Beach", amb la possibilitat de practicar snorkeling. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

   

 

DIA 10 BOCAS DEL TORO  
Esmorzar a l'hotel. Avui visita de Boca del Drago amb la seva idíl.lica platja, i la Isla de los Pájaros, per veure els nius de moltes espècies d'aus migratòries i endèmiques de la zona. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

 

DIA 11 BOCAS DEL TORO  
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem el Parc Nacional Marí Isla de Bastimentos,  Zapatilla Cay i Crawl Cay. Podrem gaudir del snorkeling  observant més de 200 espècies de peixos, esculls de corall, manglars.... Tarda lliure.  Sopar i allotjament.  

 

DIA 12 BOCAS DEL TORO – CIUTAT DE PANAMÀ  
Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per volar cap a Ciutat de Panamà. Arribada, trasllat a l'hotel i allotjament. Resta del dia lliure per realitzar activitats de la seva conveniència.   

 

DIA 13 CIUTAT DE PANAMÀ - BARCELONA  
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem la comunitat dels indígenes Emberà, que es troba a les selves de Chagres, i mantenen la mateixa forma de vida que tenien a l'arribada dels colonitzadors espanyols, admirarem la diversitat de flora i fauna del lloc, i gaudirem d'un bany en una de les seves cascades. Dinar típic a la comunitat, consistent en peix fregit i "patacones" de plàtan. A l'hora prevista trasllat a l'aeroport internacional per a embarcar-nos en el vol de retorn a la nostra ciutat d'origen. Nit de viatge. Arribada i fi dels nostres serveis. 

 

HOTELS OPCIÓ 1: 
CIUTAT DE PANAMÀ: CROWNE PLAZA HOTEL
GAMBOA: GAMBOA RAINFOREST RESORT
SAN BLAS: AKWADUP LODGE
BOQUETE: PANAMONTE INN AND SPA
BOCAS DEL TORO: HOTEL PLAYA TORTUGA  

 

HOTELS OPCIÓ 2:  
CIUTAT DE PANAMÀ: INTERCONTINENTAL PANAMÀ
GAMBOA: GAMBOA RAINFOREST RESORT
SAN BLAS: AKWADUP LODGE
BOQUETE: LOS ESTABLOS
BOCAS DEL TORO: PUNTA CARACOL LODGE  

 

 
PREU PER PERSONA EN BASE HAB. DOBLE OPCIÓ 1 DES DE:  
PREUS FINS EL 15 DE DESEMBRE 2019 des de: 3595€ + TAXES (aprox. 355€)  

 

 
PREU PER PERSONA EN BASE HAB. DOBLE OPCIÓ 2 DES DE:

 

PREU FINS EL 15 DE DESEMBRE 2019 des de: 4290€ + TAXES (APROX.355€) 

   

SUPLEMENT TEMPORADA OPCIÓ 2 (DEL 01 AL 31 D'AGOST) DES DE: 220€ X PERSONA  
 
SUPLEMENT TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA (DEL 25 DE JUNY AL 24 D'AGOST + 17 DE DESEMBRE AL 05 GENER 2020) DES DE: 165€ POR PERSONA

 

NOTA: En el cas de l'opció 2 s'inclouen els sopars a Bocas del Toro.

 

NOTA: Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. Preus vàlids fins el 15 de desembre de 2019.  

 
EL PREUS INCLOUEN: 
Bitllets d'avió en cabina turista de la companyia IBERIA en classe de reserva "N / O"; en el cas de que aquesta classe no estigui disponible, s'haurà de consultar suplements. Bitllets d'avió domèstics. Tots els trasllats aeroport/hotel/aeroport. Transport amb aire condicionat durant tot l'itinerari. Xofer/guia en castellà i anglès. Allotjament en hotels seleccionats. Menjars especificats en  l'itinerari. Kit informaciò sobre Panamà. Assegurança de viatge. 
  
 
ELS PREUS NO INCLOUEN:
Activitats opcionals. Begudes alcohòliques. Extres en l'hotel. Propines per a guies i xofers. Taxa de sortida del país (40 dòlars aprox.). Qualsevol servei no especificat en l'apartat aquests preus inclouen. 
  
 
DOCUMENTACIÓ:     
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00  
  

 

SANITAT: 

Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.   

  

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat recomanem visitar el lloc web del Ministeri d'Afers Exteriors: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises 

 

 

DIVISES:

Sobre canvis de monedes, recomanem visitar la pàgina web www.xe.net/ucc

 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com