G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
VIATGE PERÚ MÀGIC
 

Visiteu una de les destinacions turístiques més interessants del món: camineu per boniques ciutats colonials, gaudiu de la grandesa i bellesa de la serralada andina, navegueu pel llac navegable situat a més alçada del planeta, i sobre tot admireu-vos del increïble i enigmàtic llegat de la civilització inca.DIA 01 BARCELONA - LIMA

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular. Arribada a Lima, assistència a l'aeroport i trasllat a l'hotel seleccionat.
 
DIA 02 LIMA
Esmorzar a l'hotel. Visita del casc urbà de la ciutat de Lima, reconegut per la UNESCO com Patrimoni de la Humanitat. Es comença la visita al "Parc de l'Amor", ubicat als penya-segats del barri de Miraflores i des d'on es podrà gaudir d'una espectacular panoràmica de la badia de Lima. A continuació, visita de la Casa de Aliaga, antiga residència del virregnat donada per Pizarro a un dels seus capitans (Jeronimo Aliaga) i que encara pertany a la mateixa familia. S'anirà caminant a la Catedral, situada a la Plaça Major i al Convent de San Francisco, i per últim, i ja de camí a l'hotel, passarem pels districtes de San Isidro i Miraflores. Tarda lliure. Allotjament. 
 
DIA 03 LIMA – AREQUIPA
Esmorzar a l'hotel. Trasllat de l'hotel a l'aeroport per pendre un vol cap a Arequipa. A l'arribada a Arequipa, assistència a l'aeroport i trasllat a l'hotel seleccionat. Visita d'Arequipa, coneguda com la "Ciutat Blanca" degut a les seves edificacions en carreu de pedra volcànica de color blanc. Visitarem la Plaça d'Armes, el Convent de Santa Catalina fundat el 1580 i un dels més bells convents del Perú. Aquest convent sembla una petita ciutat colonial amb cases fetes per a les monges i les seves serventes, claustres, estrets carrers, cuines, bugaderia, etc. Es continuarà visitant l'Església de la Companyia de Jesús, obra mestra de l'art barroc local, en l'interior del qual es poden apreciar boniques pintures. Destaca la sagristia decorada amb bonics murals que representen la selva així com els claustres de l'antic seminari. Finalment es visitaran els districtes residencials de Yanahuara i Chilina des d'on es podrà apreciar el magnífic paisatge d'Arequipa i una bonica vista del Volcà Misti. Resta del dia lliure. Allotjament.
 
DIA 04 AREQUIPA - VALL DEL COLCA
Esmorzar a l'hotel. Sortida d'Arequipa via Yura, vorejant el Chachani. Arribarem a la Reserva Nacional de Pampa Cañahuas, on es podrà apreciar l'esvelta vicunya, continuem per Vizcachani, Pampes de Toocra on s'observa una gran varietat d'aus, després vorejarem el cràter de Chucura per arribar a Patapampa (4,800 msnm) i Mirador dels Andes, on es podrà observar els volcans que envolten la ciutat d'Arequipa. Descens al poble de Chivay per dinar. A la tarda tindrem l'oportunitat de fer una visita opcional als banys termals de La Calera, que segons les creences populars compten amb  propietats curatives. Sopar i allotjament en l'hotel seleccionat.
 
DIA 05 VALL DEL COLCA
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la Creu del Còndor (a 41 km de Chivay), lloc on s'observa un dels paratges més espectaculars del congost i gairebé sempre es pot observar els còndors en magistrals vols. Dinar. A continuació, visita del poble de Coporaque i les Colcas de Chinina, increibles construccions pre-inques situades en parets verticals naturals. Continuarem fins el Mirador Ocolle, l'Amfiteatre i desprès d'una curta caminada, es visitaran les restes arqueològiques d' Uyo-Uyo. Retorn a l'hotel i temps lliure. Sopar i allotjament en l'hotel seleccionat.
 
DIA 06 VALL DEL COLCA – PUNO
Esmorzar a l'hotel. Matí lliure. Dinar a Chivay i sortida cap a Puno prenent el desviament de Pathuasi pujant l'altiplà a poc a poc, travessant paissatges de planes, boscos de pedra i llacunes celestes. Arribada a Puno desprès de sis hores de viatge. Trasllat a l'hotel seleccionat. Nit.
 
DIA 07 PUNO - LLAC TITICACA - PUNO 
Esmorzar a l'hotel. Gaudirem d'un dia navegant pel llac Titicaca, el llac navegable més alt del món. La primera visita serà a les famoses illes flotants dels Uros, on aprendrem quins són els múltiples usos que la planta de Totora presta a aquesta cultura; no només cases i llanxes estan construïdes d'aquest material, sino que la mateixa illa és artificial i està construïda amb Totora. Tot seguit ens dirigirem a l'illa de Taquile, on després d'una breu caminada, arribarem a un poblet on els seus habitants compartiran amb nosaltres algunes de les seves tradicions ancestrals, com el significat dels colors dels teixits dels seus vestits. Arribada i desprès d'una curta xerrada sobre l'illa, temps lliure per passejar i observar la forma de vida de la població. Dinar. Després baixada dels 550 graons fins el port principal. Retorn a Puno. Allotjament
 
DIA 08 PUNO - CUSCO
Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'estació d'autobús de Puno. Viatge amb bus regular cap a Cusco a través de l'impressionant paisatge de  l'altiplà, només esquitxat de petits llogarrets indígens i ramats de llames i vicunyes. La primera parada és en el lloc arqueològic de Pukara (2000ac-300dc). També parada a Racqhi, un temple inca construït en honor del déu Viracotxa, un dels més importants en el panteó inca. Finalment parada a Andahuaylillas, una bonica església barroca contruïda a principis del segle XVII i, molt coneguda per les seves magnífiques pintures murals. Dinar en un restaurant de la ruta. A l'arribada a Cusco, assistència en l'estació d'autobús i trasllat a l'hotel seleccionat. 
 
DIA 09 CUSCO
Esmorzar a l'hotel. Matí lliure en aquesta màgica ciutat, capital de l'Imperi Incaic (segle XV). A la tarda, visita de la ciutat en un tour: Plaza del Regocijo, Plaza de Armas, la Catedral, el Monestir de Santo Domingo, el llegendari Temple de Korikancha, i la ciutat antiga amb els seus estrets carrers. Prosseguirem cap als afores de la ciutat per visitar les restes arqueològiques inques de Sacsayhuaman, impressionant fortalesa de pedres monumentals i d'excel·lent arquitectura, Qenqo, centre cerimonial i ritual, l'amfiteatre on es realitzaven sacrificis, i Puca Pucara, antic "tambo", lloc de vigilància en els camins Inques. Allotjament a l'hotel seleccionat.
 
DIA 10 CUSCO - VALL SAGRADA DELS INQUES
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la "Vall Sagrada dels Inques". Començarem visitant Pisac, on tindreu oportunitat d'intercanviar converses i altres coses amb els venedors del mercat local d'artesania. Dinar en una "hostería" campestre. Després anirem a la fortalesa inca d'Ollantaytambo; el lloc fou edificat just al mateix temps de l'arribada dels espanyols, i encara són visibles les evidències que ens mostren la manera en que fou construït; també passejarem pels pintorescs carrers del proper poble actual. Sopar i allotjament a l'hotel seleccionat a la Vall d'Urubamba.
 
(*) Recomanem preparar equipatge de mà lleuger per a l'excursió a Machu Picchu. L'empresa ferroviària permet només 5Kg per persona.
 
DIA 11 VALL SAGRADA DELS INQUES - MACHU PICCHU
Esmorzar a el hotel. Trasllat a l'estació d'Ollanta per abordar el tren a Machu Picchu. En arribar a Aguas Calientes s'ha d'agafar un bus, que en un passeig de 25 minuts ens portarà a "La Ciutat Perduda dels Inques", descoberta per l'explorador Hiram Bingham l'any 1911. Realitzarem després un tour guiat per l'esplèndida ciutadella, visitant la Plaça Principal, les Cambres Reials, el Temple de les Tres Finestres, les Torres Circulars, el Rellotge Solar Sagrat i les àrees cerimonials. Dinar al Restaurant-Cafè Inkaterra.  Sopar i allotjament a l'hotel seleccionat a Aguas Calientes.
 
DIA 12 MACHU PICCHU – CUSCO                                                                      
Esmorzar a l'hotel. Matí lliure per a activitats personals. Li recomanem matinar perquè pugui apreciar la sortida del sol a Machu Picchu, fet que constitueix una escena incomparable. Per als més entusiastes de les caminades, suggerim un passeig cap al pic Huayna Picchu (subjecte a disponibilitat). A la tarda, retorn en tren a Ollanta. En arribar, assistència i trasllat a l'hotel seleccionat a Cusco.
 
DIA 13 CUSCO
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure per explorar l'ex-capital de l'Imperi Inca i llegendari melic del món. Esglésies i mansions colonials aixecades sobre refinats murs d'edificis inques i belles places. Botigues artesanals al districte de San Blas on es pot apreciar artesania local feta amb metalls preciosos, llana, fusta i pedra, o simplement Anem de compres!
 
DIA 14 CUSCO - LIMA – BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport. Assistència en el vol de sortida; a l'arribada a Lima, assistència a l'aeroport per connectar amb el seu vol de sortida internacional. Fi dels serveis.
                                                               
HOTELS OPCIÓ 1: 
LIMA - HOTEL EL PARDO DOUBLE TREE
AREQUIPA - HOTEL LIBERTADOR AREQUIPA
COLCA - HOTEL COLCA LODGE
PUNO - HOTEL LIBERTADOR PUNO
CUSCO - HOTEL ARANWA BOUTIQUE CUSCO 
VALLE SAGRADO - HOTEL ARANWA VALLE
AGUAS CALIENTES - HOTEL MACHU PICCHU PUEBLO - INKATERRA
 
HOTELS OPCIÓ 2:
LIMA - HOTEL JOSÉ ANTONIO LIMA
AREQUIPA - HOTEL SAN AGUSTIN POSADA DEL MONASTERIO
COLCA - HOTEL EL REFUGIO
PUNO - HOTEL JOSÉ ANTONIO PUNO
CUSCO - HOTEL SONESTA
VALLE SAGRADO - HOTEL POSADA DEL INCA YUCAY
AGUAS CALIENTES - HOTEL EL MAPI - INKATERRA
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:
OPCIÓ HOTELS 1: 3135€ + taxes (aprox. 595 €)
OPCIÓ HOTELS 2: 2685€ + taxes (aprox. 595 €)
 

NOTA: Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditat a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm.

 

SUPLEMENTS TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:

Del 16 d'agost al 09 desembre: 205€

Del 19 juny al 15 d'agost: 545€

 

ELS PREUS INCLOUEN:

Bitllets d'avió intercontinentals amb la companyia IBERIA, en cabina turista, i en classe de reserva "Q"; en el cas que aquesta classe de reserva no estigui disponible, s'haurà de consultar els suplements. Bitllets d'avió domèstics: Lima/Arequipa i Cusco/Lima en cabina turista, també amb LAN PERU i classe "L". Tots els trasllat aeroport/hotel/aeroport. Excursions i transports en servei regular segons descripció a l'itinerari. Guies locals bilingües: castellà/anglès. Allotjament  en els hotels triats o similars en règim de dormir i esmorzar. Àpats descrits en l'itinerari. Autobús regular de Puno a Cusco. Butlleta turística de Cusco. Bus/tren  a Machu Pichu. Entrades per a totes les excursions esmentades en l'itinerari. Assegurança de viatge. 

 
ELS PREUS NO INCLOUEN:
Impostos de sortida en els aeroports peruans (vols nacionals: 7.82 dòlars aprox. i vols internacionals: 31.00 dòlars aprox.). Despeses personals i propines. Begudes en els àpats. L'autobús Aguas Calientes/Machu Pichu/Aguas Calientes, entrada a la ciutadella i servei de guia en el segon dia d'estada a Machu Pichu. Qualsevol servei no especificat en l'apartat els preus incluen.
 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectus consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge.
En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat
www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers:
http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web
www.xe.net/ucc

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com