G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA
 

Xile, la primera potència econòmica de l'Amèrica llatina, ens ofereix molt; una natura en estat primigeni: glaceres, volcans, deserts, muntanyes, una natura domesticada: els millors conreus de vinya d'Amèrica; un dels racons més recòndits i enigmàtics de món: l'Illa de Pasqua; i una gent afable. Visiteu-ho!!DIA 01  BARCELONA - SANTIAGO DE CHILE

Sortida de Barcelona en vol de línia regular. Nit de viatge.

 

DIA 02  SANTIAGO DE CHILE

Arribada, recepció a l'aeroport i trasllat a l'hotel. A la tarda es farà una visita guiada a la ciutat. Santiago, envoltada per la serralada andina, és mescla d'arquitectura colonial i moderna. Veurem el Palacio de la Moneda, la Catedral Metropolitana, i el distingit Cub Hípic. Caminarem per l'avinguda principal: la Alameda Bernardo O'Higgins, pels passeigs per als vianants que porten fins a la Plaza de Armas, encerclada d'edificis històrics, el barri Bellavista.Acabarem pujant al Cerro San Cristòbal, des d'on obtindrem una excepcional vista panoràmica de la ciutat. Retorn a l'hotel. Allotjament. 
 
DIA 03  SANTIAGO -  VALPARAISO – VIÑA DEL MAR - SANTIAGO
Esmorzar a l'hotel. Excursió de dia complet a aquestes dos meravelloses ciutats costaneres. Després de recórrer les valls agrícoles de Casablanca i Curacaví i creuar la serralada de la costa, s'arriba a Valparaiso, principal port del país, que tingué una importància vital en els temps previs al canal de Panamà, quan els vaixells voltaven tot el continent sudamericà. Coneixerem els seus peculiars turons i típics racons, passejant pel laberint dels seus carrers i pujant en els seus ascensors d'altres temps; visitant també la casa de Pablo Neruda. El seu nucli històric ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2003. Continuació seguint la costa cap al nord de la badia arribarem a Viña del Mar, el baneari més famós i concorregut de la zona, ciutat coneguda com a "Ciudad Jardín" pels seus cuidats parcs i palmerars; coneixerem les seves platges, casino i avingudes. Retorn a Santiago. Allotjament.
 
DIA 04  SANTIAGO - VINYES DE LA VALL DEL MAIPO - SANTIAGO
Esmorzar a l'hotel. Sortida per fer una visita a la vall de Maipo, que és la regió més antiga de producció de vins de qualitat de Xile, especialment els elaborats amb la varietat cabernet sauvignon, que en els darrers temps han assolit fama mundial. Visita del celler de Concha Y Toro, un del cellers més tradicionals de Xile. Fundat en l'any 1883, és actualment un dels més productius del país, elaborant vins d'alta qualitat reconeguts internacionalment. Visita de les vinyes, del parc i del celler. Tarda lliure.  Allotjament.
 
DIA 05  SANTIAGO – CALAMA – SAN PEDRO DE ATACAMA / VALL DE LA LUNA
Esmorzar a l'hotel. A l'hora concertada trasllat a l'aeroport per sortir amb avió destinació Calama. Recepció a l'aeroport de Calama i trasllat al nostre hotel de San Pedro de Atacama. A la tarda visita del Valle de la Luna, visitant la Cordillera de la Sal, el Valle de la Muerte i, dins el Valle de la Luna, les cavernes de la sal, las famoses formacions de roca Las Tres Marías i la Gran Duna, des d'on s'aprecia la meravellosa posta de sol. Retorn a San Pedro i allotjament.
 
DIA 06 SAN PEDRO - TOUR ARQUEOLÒGIC
Esmorzar a l'hotel. Avui farem un tour de 4 hores de durada, que comença a les 08.00, viatjant fins al llogarret de Tulor, que té una història de més de 3000 anys, i que durant segles romangué amagat sota la sorra. Tot seguit caminarem i podrem fer fotografies en el Pukara de Quitor, que fou construït pels "Atacama", gent del segle XII. Retorn a l'hotel. Tarda lliure. allotjament.
 
DIA 07  SAN PEDRO I SALAR DE ATACAMA – LLACUNES ALTIPLÀNIQUES - SAN PEDRO
Esmorzar a l'hotel. Excursió de dia complet. La primera parada la farem al poble de Toconao, amb interessants construccions en pedra liparita i una rica artesania elaborada amb materials de la zona. Tot seguit ens dirigirem al Salar de Atacama (desert de sal), fins a la zona de Chaxa, continuació cap a la "Reserva Nacional de Flamenco", a les llacunes altiplàniques de Miscanti i Miñique que es troben a 4150 metres d'altitud, i on habiten tres de les sis espècies de flamencs existents. En la ruta ens aturarem en el poble de Sotavento (3200 metres) per dinar. Després visitarem l'església de Bartolomés. Retorn a San Pedro. Allotjament.
 
DIA 08  SAN PEDRO DE ATACAMA – GEISER DEL TATIO - CALAMA - SANTIAGO
Sortida de matinada cap els Geisers del Tatio, per presenciar aquesta meravellosa i incomparable manifestació de l'activitat volcànica i gaudir d'un bany en la piscina termal natural. Esmorzar tipus "snack". Continuació per visitar el poble altiplànic de Machuca situat a 4000 metres d'altura i on trobarem famílies típiques andines que treballen en la reactivació de l'agricultura i la ramaderia. Dinar. Podrem tastar les seves especialitats locals: pastissos y "anticuchos" que és una mena de kebab fet amb carn de llama. En finalitzar ens traslladarem a  a l'hotel de san Pedro, i a la tarda trasllat a l'aeroport de Calama, per embarcar en el nostre vol amb destinació Santiago. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.
 
DIA  09 SANTIAGO - PUERTO MONTT – PUERTO VARAS
Esmorzar a l'hotel. A l'hora prevista trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular cap a Puerto Montt. Arribada i trasllat a Puerto Varas, una petita i agradable ciutat situada en la riba del llac Llanquihue. Inici de la nostra excursió visitant Puerto Montt en un recorregut panoràmic: Plaza Mayor, la Catedral, el monument als colons alemanys; desprès ens dirigirem fins a Chinquihue, amb paisatges de gran bellesa front el Pacífic. Retorn per visitar l'interessant mercat de peix i la fira d'artesania. Continuació per la carretera Panamericana fins a Puerto Varas. El llac Llanquihue és el tercer més gran del continent. Visita de la ciutat: carrer San Francisco i església parroquial, Vicente Pérez Rosales Plaza de Armas, barris residencials amb cases construïdes amb fusta, algunes d'elles declarades Monument Nacional, continuació pel passeig marítim vorejant el llac fins al turó Filipo, des d'on gauirem d'unes excel·lents vistes panoràmiques. Allotjament
 
DIA 10 PUERTO VARAS-PEULLA-PUERTO VARAS
Desayuno en el hotel. L'excursió d'avui s'inicia amb una visita a les cascades del riu Petrohué, on ens embarcarem fins a Peulla, una petita localitat que forma par del conegut "Cruce Andino". La navegació tindrá una durada d'aproximadament 1.45 h, i en el camí podrem gaudir (si el temps ho permet) de la vista dels volcans, de gran bellesa, com l'Osorno, el Puntiagudo, el Tronador, i de l'illa Margarita. A Peulla hi ha la possibilitat de fer excursions opcionals d'aventura, com: canopy, cavalcades, excursions de pesca, passeigs amb jet-boat,etc... Retorn a Puerto Varas.
 
DIA  11 PUERTO VARAS – CHILOÉ - PUERTO VARAS
Esmorzar a l'hotel. Excursió a la mítica illa de Chiloé. Navegació pel canal de Chacao per anar a l'illa de Chiloé, la segona més gran d'Amèrica del Sud. Arribada a la localitat de Chacao, on visitarem la plaça i l'església. Continuació fins a Dalcahue, on ens aturarem en la zona de la costai i podrem visitar el mercat, el museu i l'església. Continuant per la ruta costanera de Llao Llao arribarem a la ciutat de Castro amb els seus famosos palafits; naturalesa exhuberant i arquitectura típica, representada per més de 150 esglésies, que ens sorprendran en la nostra visita. Tot seguit es visita també la ciutat d'Ancud, visita a la fundació "Amigos de la Iglesia de Chiloé", la plaça i el Fuerte de San Antonio, per conéixer la història, costums i legendes d'aquesta illa mitològica. Retorn a Puerto Varas. Allotjament.  
 
DIA  12 PUERTO VARAS – PUERTO MONTT - SANTIAGO
Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat l'aeroport per agafar el nostre vol amb destinació Santiago. Arribada i el nostre corresponsal ens traslladarà a l'hotel. Allotjament.
 
DIA  13 SANTIAGO – ILLA DE PASQUA
Esmorzar a l'hotel. Trasllat cap a l'aeroport per sortir amb avió cap a l'illa de Pasqua. Recepció a l'aeroport de  i trasllat a l'hotel. Allotjament.
 
DIA  14  ILLA DE PASQUA (VOLCÀ RANO RARAKU I PLATJA ANAKENA)
Esmorzar a l'hotel. Excursió de dia complet ("box lunch" inclòs),  per conèixer aquesta enigmàtica illa; incloent la badia d'Hanga Te'e, amb la plataforma cerimonial no restaurada de Ahu Vaihu, envoltada de moais tombats de boca terrosa, continuem fins a Ahu Akahanga, on la legenda diu que allà hi ha la tomba del rei Hoto Matua; després anirem a la "fábrica de Moais" al volcà Raraku, on es poden veure els misteriosos moais en diferents estats de construcció, el més gran fa més de 20 metres d'alçada i un pes proper a les 20 tones. Tot seguit es visita el Ahu Tongariki, centre cerimonial amb 15 moais. Després anirem fins a l'Ahu Te Pito Kura i finalment acabarem a la platja Anakena, per gaudir d'un bany en les seves càlides aigües. Retorn a l'hotel a Hanga Roa. Allotjament.
 
DIA 15  ILLA DE PASQUA  (ORONGO, LA CULTURA DE L'HOME OCELL)
Esmorzar a l'hotel. Avui realitzarem una excursió de mig dia: sortida cap el volcà Rano Kau, des d'on gaudirem d'una vista extraoridinària de tota l'illa; al seu cràter s'ha format un llac d'aigua fresca coberta de "totoras", visita de la cova d'Ana Kai Tangata, amb les seves pintures rupestres d'aus marines. Finalitzarem al poble cerimonial d'Orango, on es pot observar la major concentració de petròglilfs, on anualment es celebra la cerimònia de l'home ocell o Tangata Manu; des de la vora del penyassegat podem veure els illots de Motu Iti, Motu Nui, i Motu Kao Kao. Retorn a l'hotel. Allotjament.
 
DIA 16 ILLA DE PASQUA
Esmorzar a l'hotel. Avui realitzarem una excursió de mig dia a Ahu Vinapu, que mostra interessant ruïnes molt similars a les que trobem en els jaciments inques de Perú. Continuem fins a Puna Pau, un petit volcà de lava vermella. La darrera visita serà a Ahu Akivi (7 moais) que representen els 7 primers exploradors enviats pel rei Hotu Matua. Allotjament.
 
DIA 17 ILLA DE PASQUA - SANTIAGO 
Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport de Mataveri, on serem acomiadats amb collarets. A l'arribada a Santiago trasllat al nostre hotel. Allotjament.
 
DIA 18 SANTIAGO - BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular cap a Barcelona. Nit de viatge.
 
DIA 19 BARCELONA
Arribada i fi dels serveis 
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE EN HOTELS CAT. TURISTA DES DE: 4695€+TAXES (APROX. 510€)
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE EN HOTELS CAT. PRIMERA DES DE: 5195€+TAXES (APROX. 510€)  

 

NOTA: Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditat a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm.

 

SUPLEMENTS TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:

Del 15 juliol al 12 agost + 04 al 31 desembre: 385€
 

ELS PREUS INCLOUEN:

Bitllets d'avió intercontinentals amb la companyia IBERIA, en cabina turista, i en classe de reserva "Q" (N" en temporada alta); en cas de que aquesta classe de reserva no estigui disponible, s'haurà de consultar els suplements. Bitllets d'avió domèstics: Santiago/Calama/Santiago, Santiago/Puerto Montt/Santiago, Santiago/Illa de Pasqua/Santiago, en cabina turista. Les excursions i visites esmentades en l'itinerari amb guia bilingüe. Allotjament en els hotels seleccionats en règim de dormir i esmorzar. Àpats segons l'itinerari. Assegurança de viatge.
 
ELS PREUS NO INCLOUEN:
Despeses personals i propines. Begudes en els àpats. Qualsevol servei no especificat en l'apartat els preus inclouen. 
          
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat
www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers:
http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc 
web www.xe.net/ucc
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com