G.C. 1222
   
   
   
   
YUNNAN 2019
 
Sortides des d'Abril a Novembre 2019

Una gran aventura a través d'aquesta poc coneguda i espectacular regió de la Xina, on gaudirem d'un món apartat que ens ofereix diferents atractius: ètnies i cultures variades, paisatges espectaculars, antics pobles, monestirs tibetans, i un llarg etcètera. Grup mínim de 4 persones i màxim de 16, acompanyats d’un guia de parla castellana.

Ens acompanyes?  

ITINERARI

 

DIA 1. BARCELONA - KUNMING

Sortida en vol regular cap a Kunming. Nit a bord.

 

DIA 2. KUNMING (1800m)

Arribada a Kunming capital de la província de Yunnan i trasllat a l'hotel. Kunming és coneguda a la Xina com “La ciutat de l'Eterna Primavera” i la seva situació permet al viatger gaudir d'un clima temperat durant tot l'any.

Sopar de benvinguda. Allotjament en Kunming.

 

DIA 3. KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI

Després de l’esmorzar sortida cap al petit poble de Tuanshan (aprox. 4 hores de trajecte) on passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i on gaudirem de la seva magnífica arquitectura tradicional de l'època Ming. Visitarem també el pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant la Dinastia Qing. Aquest pont està considerat una obra mestra entre els ponts de la Xina.

 

A continuació seguirem fins a Jianshui. Des d'aquesta antiga ciutat situada sobre la ruta de la Seda del Sud-oest de la Xina, més coneguda per l'antiga ruta del te i els cavalls, es controlava als passatgers que es dirigien cap a Vietnam, d'aquí que es convertís en el S.XIII en un centre polític i militar molt actiu. Avui, aquesta petita ciutat és com un veritable museu d'arquitectura antiga. Arribada a Jianshui i allotjament.

 

DIA 4. JIANSHUI – YUANYANG

Al matí visitarem la ciutat antiga. A continuació sortida cap a la població de Yuanyang (aprox. 4 hores de trajecte). En aquesta petita població, situada a 1800m d'altura i llar de les minories Yi i Hani, es troben les terrasses d'arròs més belles i espectaculars del món incloses en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO des de 2013. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament en Yuanyang.

 

DIA 5. YUANYANG

Avui dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang amb les seves terrasses d'arròs i les poblacions de les minories Yi i Hani. Si el clima ho permet, realitzarem una caminada d'aprox. 1 hora entre terrasses. Allotjament en Yuanyang.

 

DIA 6. YUANYANG – SHILIN O BOSC DE PEDRA - KUNMING

Després de l’esmorzar iniciarem el nostre camí cap a Shilin o Bosc de Pedra (aprox. 5 hores de trajecte). El Bosc de Pedra recentment inclòs en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO, és un dels exemples més espectaculars de paisatge càrstic i està considerat un fenomen natural extraordinari i una referència geològica mundial. Arribada i visita. A continuació, retorn a Kunming i allotjament.

 

DIA 7. KUNMING – WEISHAN

Avui sortirem cap a la població de Weishan (aprox. 6 hores de trajecte), una vegada arribem visitarem la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoistes més importants del país. A la tarda visitarem la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming. Allotjament en Weishan.

 

DIA 8. WEISHAN – DALI (1974m) - XIZHOU

Al matí sortida cap a la població de Dali (aprox. 1 hora i mitja de trajecte). Dali, població situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan amb una altura mitjana de 4000m i el llac Erhai, Dali està principalment poblat per la minoria Bai que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3.000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, la ciutat conserva l'arquitectura tradicional dels Bai. Arribada i visita de la ciutat antiga.

 

A continuació trasllat a la petita població de Xizhou, també habitada per la étnia Bai i menys turística que Dali. Aquí ens allotjarem en un hotel amb encant situat en una preciosa i antiga casa que va pertànyer a una família molt important que comerciava amb et. Allotjament en Xizhou.

 

 

DIA 9. XIZHOU - ZHOUCHENG – SHAXI

Al matí visitarem les poblacions Bai de Xizhou i Zhoucheng on descobrirem la seva típica arquitectura, el seu mercat local i provarem una de les seves especialitats. A continuació sortida cap a la població de Shaxi (aprox. 2 hores).

 

Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per a visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial en l'antiga ruta del Te i els Cavalls durant les Dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre la província xinesa de Sichuan, Yunnan i el Tibet. En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre bru, teles de Yunnan i Sichuan, pells i altres productes de la regió del Tibet. A pesar que aquesta ruta ja no continua funcionant, la població de Shaxi encara conserva els seus carrers empedradas i les seves cases tradicionals tal com estaven fa mil anys. Allotjament en Shaxi.

 

DIA 10. SHAXI – SHIBAOSHAN/MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA- ZHONGDIAN (SHANGRI-LA) (3200m)

Continuació de la ruta per carretera fins a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem Shibaoshan o la muntanya dels tresors de pedra. Shibaoshan és una àrea muntanyenca situada a 12km de la població de Shaxi coneguda per les seves escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent del Tibet. Des d'aquí i si el clima ho permet, descendirem la muntanya a peu, és una baixada/caminada fàcil i molt agradable d'aprox. 1 hora/ 1 hora i mitja.

 

La població de Shangri.la es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d'altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l'inici del món tibetà. Coneguda també amb el nom de Shangri-La, terra on reina la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament en Zhongdian.

 

DIA 11. ZHONGDIAN

Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat al costat del monestir. Farem un volt per la ciutat antiga i visitarem la Reserva Natural del Llac Napa, una de les prades més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d'animals, cavalls, yaks, ovelles, ànecs salvatges, etc. Allotjament en Shangri.la

 

DIA 12. ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG) (2500m)

Després de l’esmorzar sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang. Aquesta població conserva intacte i íntegrament el barri antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l'aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550m) que serveix, amb el seu cim permanentment cobert de neu, de símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang. Lijiang va ser declarada en 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

 

En ruta visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtzé han creat una de les goles més profundes del món. S'estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d'altura.

 

Arribada i trasllat a l'hotel amb encant que està situat en la població de Shuhe, més petitona i menys turística que Lijiang. Temps lliure per a visitar la ciutat antiga de Shuhe i allotjament.

 

DIA 13. LIJIANG – BAISHA – PARC HEILONGTANG - SHUHE

Al matí visitarem la ciutat antiga de Lijiang, donarem també una volta pel seu mercat local, un dels més grans i variats de la província. A la tarda ens dirigirem al poble de Baisha i al preciós parc de Heilongtang. Allotjament en Shuhe.

 

DIA 14. LIJIANG – BARCELONA

A l'hora acordada, trasllat a l'aeroport per a agafar nostre vol de retorn a  Barcelona. Nit a bord.

 

DIA 15. BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 

 

HOTELS O SIMILARS:

 

KUNMING: Grand Park Hotel, 4* Sup. (Hotel situat molt prop del Parc del Llac Verd, la zona més bonica de Kunming)

JIANSHUI: Hanlinyuan Hotel (Bonic hotel amb encant)

YUANYANG: The Twelve Manor Terraces Lodge (Hotel amb encant) o Oness Resort, 4* (Hotel recentment inaugurat)

WEISHAN: Xiongzhao Hotel, 3*

XIZHOU (Dali): Sky Valley Heritage Boutique Hotel o Limitin Center (Preciós hotel amb encant, arquitectura local ètnia Bai)

SHAXI: Old Theatre Inn o One Tree House (Hotel rural amb encant)

SHUHE (Lijiang): The Bivou (Preciós hotel boutique amb encant)

ZHONGDIAN: Songtsam Hotel (Preciós hotel amb encant, estil tibetà)

 

 

DATES DE SORTIDA 2019: 06 i 21 Abril // 04 i 18 Maig // 01, 15 i 29 Juny // 13 i 27 Juliol // 03, 17 i 31 Agost // 14 Setembre // 05 i 19 Octubre // 02 Novembre (en negreta sortides garantides)

 

 

PREU PER PERSONA: 2.150 € + 425 € (Taxes d'aeroport i carburant)

 

Suplement grup de 10 persones: 245 €

 

Suplement grup de 6 persones: 544 €

 

Suplement habitació individual: 780 €

 

 

SERVEIS INCLOSOS:

Vols internacionals de Air la Xina en classe de reserva V

Allotjament i desdejuni en hotel indicat o similar, en habitació estàndard doble.

Transport per terra amb cotxe privat amb aire condicionat durant tot el recorregut.

Guia local/acompanyant espanyola durant tot el recorregut.

Sopar de benvinguda a la ciutat de Kunming.

Totes les visites i entrades a monuments segons itinerari.

Ampolles d'aigua mineral durant tot el recorregut.

Assegurança de viatge i cancel·lació

 

SERVEIS NO INCLOSOS:

Visat (115€)

Despeses personals, propines maleters, guies i conductors

Qualsevol altre servei no especificat en l'apartat anterior

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com